BeruBlog

Omluva, Overcoming aneb Blbosti s Lou

Hello, tady Amylou. Takže klasika. Budu se vám omlouvat za neaktivitu, a povím vám něco o dnešní akci Overcoming Překonání Live Gravitace. Takže, myslím si, že mě ček spooooustu omluv a výmluv a tak dále,  takže bych už přestala tohle psát, a šla tamto psát. Ano, Peťulčino vysvětlování. Let's do this!


1.Bod

OMOUVÁM SE! Tak, slyšely jste to (what?) a teďka se vám jdu vymluvit proč nešlo vydávat články :33 :D Takže. Prázdniny samy o sobě, jsou dost krátké. (Ano mě to tak přišlo! :D) A já jsem chtěla být venku, s kámošema, a taky jsem se snažila hrát MC. (Why Lou, WHY?!) Ale teď vám tady ukážu mé oblíbené emoji, a z něho jednoho emoji :D Takže, staršně mě to mrzí :'(


2.Bod

Takže, a teď Overcomin Překonání Live Gravitace Kroměříž. Ano, bydlím ve Zlínském kraji. Ano, bydlím u Kroměříže. Nic netušíš, nic netušíš. Ale prostě pokud tam jdete, (do 12 vstup zdarma, ale vemte si sebou něco, co to dokáže :D) tak se můžem sejít :3 Jak dozpívá Ben, u dlouhých houpaček xDD PV aneb Peťulčino vysvětlování. Takže, napište mi co nejdřív :DD Ale, tady vám dám plakát, ať víte, co to tak jakože bude.

 

Takže Ben, Kali, Motorky, Ohnivý show, Rytmus O_O atd.


Tohle, by bylo všechno, já se omlouvám, ale píšu to před oběděm :D A mám být u kamarádky v 1 nebo o půl 2 :D Tak čus!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.