BeruBlog

Jak zlepšit HPD.cz?

Hello, tady AmyLou. Vítejte u dalšího článku. A dneska, vám ukážu moje nápady, jak zlepšit HPD.cz Nebo nějak tak. Jako co vylepšit, co přidat a tak.A jako, nápady navím, jestli je někdo jako zveřejnil, nebo tak, ale prostě tohle mi vybuchlo v hlavě. Takžeee..... srry za kopírajt :D Ale myslím si, (spíš to vím), že můžeme jít na to, nebo se tu unudíte k smrti! Let's do this!


1.Nápad

Být víc aktivní, a přidávat všechno podle časového harmonogramu.

Jako, jste tu dost často, ale třeba jednou vyšel test/článek asi o den později, takže to by jste si měly/i hlídat. A třeba přidávat více her, protože než vy nějakou přidáte, tak to chvilku trvá ://


2.Nápad

Zkusit si udělat vlastní testy, jako vy. Protože, někdy trvá, než napíšete test, o který je zájem.

Třeba nevíte, jak udělat nějaký test, ale my ho uděláme samy, ostatním. Taky by se tomu mohly dávat pluska, ale nevím no :/ Zvláštní to nápad. Ale, tato možnost, by byla dobrá.


3.Nápad

Zrušit nějaké neaktivní členky.

Jako, nevím jestli za každou novou členku dostáváte peníze nebo co, ale nepřijde vám blbý, tu mít členku která má v poslední návštěvě: Nikdy. ? Mě by to blbý přišlo.


4.Nápad

Možnost dát skupině úvodní fotku.

Třeba když budu mít skupinu o ponících, můžu si jako úvodní fotku poníky, aby věděli/y, o čem se skupina například převážně baví. Nebo, co je zajímá nejvíce. Mě to přijde takové zábavnější s fotkama.


5.Nápad

Udělat zase nějakou větší soutěž.

Myslím, že poslední byla záchrana jednorožců ne? Třeba jen o nějakou panenku Hpd, ale prostě něco! Nebo nějaký přívěšek, úplně jedno. Ale prostě rády si zasoutěžíme.


6.Nápad

Tak, a teď dám možnost mým čtenářkám :D Jaký nápad máte, jak vylepšit, zlepšit atd. HPD.cz?

Napište do komentářů :))


Tak, tohle by bylo vše, já se s vámi loučím a papa :P

Jinak, prosím žádné hejty, a toto jsou jen zase doporučení, takže hpd, nebuďte naštvaní. Jen se vám snažím pomoct xD Bože, to znělo divně :DD

.


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.