BeruBlog

Nejhezčí Holky Které Se Mi Vůbec Nelíbí

Hello, tady AmyLou. Vítejte u dalšího nezáživného článku který vás unudí k smrti. Tedy, pokud vás ještě nezabily ty vedra, který jsou fakt otřesný. Ale, já myslím, že když tohle je jenom o fotkách, tak můžeme jít už rovnou na to! 


1.Mě se ty vlasy prostě nelíbí. Prostě zakázat :D

 


2. No prostě oči dělají skoro vše. Na vzhledu.

 


3. Ne, tohle prostě ne!

  


4.Nemám ráda rovnou ofinu

 


Tohle je vše já viem, krátké, a hroznej nápad ale já nemám čas takže mocinky :D se omlouvám a Bye-bye!



Komentáře

petula17VIP(Svět Fantazie ^^)

Všem, kdo tady řeší vnitřní krásu a tu další, tak já to tak beru. Jen ony, a ti, co to dali na net (můžou to být právě ony) s popiskem 'nejkrásnější', tak jako co. Já vím, nezajímavé, ale já už taková jsem, a klidně mě hejtujte, mě je to jedno. V realitě se mi moc nevede, ale to je o dost vedlejší. Takže já nechci vypadat jako ta chudinka bez kamarádů! Samozřejmě jsem nepočítala že tady budu mít 5000000000 přátel. Nejsem naivní. A pokud ano, tak sarkasticky. A ano, vím že jde o povahu a osobnost. A ano, nejvíc ze všech se mi líbí 2. Bez váhání 2. Né, nemůžu napsat dvojka! Jsem líná jak prase! Jenom se mi nelíbí naivita! Chápete? Nemám ráda naivní holky, a už vůbec ne naivní o vzhledu. Vám by se líbilo, kdyby někdo říkal že je nejkrásnější holka na světě? A dejme tomu, že vy by jste byly hezčí? Tady jde jen o naivitu. Ale dvojka, ta je hezká, no trošičku oči, ale nejhezčí z tama. A navíc je sportovkyně. Takže ona si nejkrásnější holku zaslouží. Třeba něco vyhrála, a je v tom dobrá. smajl Zdroj FOTEK: Strýček Google
Ale stejně sem to snad ani nikdo nedočetl, protože nevím. A teď všechny hejty na mě!

petula17To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Freyl

Nic proti, ale ty taky nejsi dokonalá. Navíc ta 1 a 3 jsou krásné (ani ta 4 není k zahození), tak nevím, co se ti na tom nelíbí.... a hlavně to není o vlasech, ani o obličeji ale o vnitřní kráse, víš?

FreylTo se mi líbí +3 To se mi nelíbí

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

ta 1. a 3. jsou hrozný ani ta 2. neni výkvět krásy. Ale nechápu proč se ta 1. tváří jako by - ani nevim - jako by byla úplná kráva. A ani vyfotit se neumí, protože to její "skvělé" háro tam skoro neni vidět - třeba je tak zacuchaná, že nedokáže učesat celou hlavu, tak to alespoň nefotí... smajl

luke castellanTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Freyl

luke castellan: Neznám, ale nenávidím předsudky... Jasně, můžeš si udělat názor, každý si děláme vlastní názory, ale nemusíš je říkat nahlas, můžeš si to třeba nechat pro sebe...jasně, já taky mohla, ale nenávidím když někdo kritizuje aniž by toho člověka znal...Prostě se mi takoví lidé protiví. Netrápíš mě, ráda si vyslechnu tvoje názory, třeba také na mě. Každý není zajímavý, spíš jedinečný.

FreylTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

luke castellanVIP(Pár pařmenů)

Freyl: Koukám, že ty jí obhajuješ co můžeš, copak ty jí znáš? Ty taky nevíš jaká je ve skutečnosti, tře ba nemá pravdu ani jedna z nás a přece jenom, můžu si dělat názor, to je naprosto přirozená věc dělat si názor a to, že se neshoduje s tím tvým, tak za to já nemůžu, to je tím, že každý člověk není stejný... Jo a: kdo se snaží být zajímavý? (asi ta holka, ale způsob jakým to dělá mě celkem udivuje) (ale nechám toho, nebudu tě trápit) A jestli myslíš, že se snažím být zajímavá já, tak to není pravda, protože já už zajímavá jsem. Každý je něčím zajímavý.

luke castellanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.