Kiss My Dream Boy
Hra - Kiss My Dream Boy
Video se načítá
Lady Mommy Goes Shopping
Hra - Lady Mommy Goes Shopping
Video se načítá
Plumet
Hra - Plumet
Video se načítá
Horse Jumping 2
Hra - Horse Jumping 2
Video se načítá
Blueprint 3D - Hard
Hra - Blueprint 3D - Hard
Video se načítá
Robot Unicorn Attack 2
Hra - Robot Unicorn Attack 2
Video se načítá
Papa Hotdoggeria
Hra - Papa Hotdoggeria
Video se načítá
Violetta Tomas And Leon Puzzle
Hra - Violetta Tomas And Leon Puzzle
Video se načítá
 

Believe in Dreams

♡ WEEKEND♡

HI GIRLS!   

Dnešní článek bude z osobního života, to jaké pocity prožívám když jsem šťastná. 

Jelikož mi slovo ,,Weekend" zní jako časopis, pokusím se i časopisovou formou psát. 

Takže ..jdeme na to? Já se tak těším!


WEEKEND! 


Váš časopis, který vychází jednou týdně je tu a můžete se podívat, jaké žhavé novinky, zprávy ze soukromí, odhalení pravdy a další jarní trendy na Vás čekají !

V dnešním díle se zaměříme na téma jaro. Vše by se mělo týkat jara, od pocitů, zážitků, až po odhalení tajemství. 

* Jaro

* Pocity, psychologická poradna

* Jarní trendy, novinky ze světa módy

* Jak nejlépe trávit čas s rodinou

* Knižní recenze, knihy s temnou stránkou

* Odhalení 1 tajemství z HPD

Časopis Weekend Vás vítá u prvního vydání a přeje Vám příjemnou zábavu při čtení a napínavý prožitek z osobních příběhů, tipů, rad a zajímavostí. We love reading.


           JARO!                


Jak nejlépe a co možná nejpříjemněji strávit první jarní slunečné dny? Práte se a my Vám odpovíme! 

Začíná období květin, sluníčka, zelené travičky a vy pořád ležíte o víkendu doma, zavrtaní  v posteli? Tak to ani náhodou! 

Vezměte si sluchátka, oblečte si upnuté legíny ( viz. jarní móda- Weekend), volnější sportovní tričko, sportovní botky a vyrazte s kamarádkou do přírody! 

Není nic lepšího, než poslouchat jemné tóny relaxační hudby a ještě zrána za příjemné vlhkosti vyrazit na volný běh v přírodě. Nejlépe se běhá okolo rybníků, které svými vlnkami uklidňují rozrušený tep a srdíčko a vypařující voda dodává pocit čerstvého vzduchu. 

Také v lese najdete svůj klid, ale nepřemáhejte, běžte zvolna, pomalým tempem a když už nebudete moct, zvolněte rychlost a přejděte do uklidňující chůze. Procházka v lese a zdravém vzduchu prospívá lidskému organismu, takže místo nudné vyčerpanosti byste se měli cítit happy a fresh. =).

Je dobré v průběhu vaší jarní procházky doplňovat tekutiny, takže si klidně v případě delšího běhu můžete vzít s sebou flašku nejlépe studené vody, nikoli ovocných šťáv, po kterých se chce vždy brzo pít a je nepřiměřená žízeň. Není ale správně pít, když jste uřícení. Pijte buď v malých doušcích, nebo až se zastavíte a uklidníte. Svůj běh nepřizpůsobujte nikomu kolem vás, běžte si svým tempem a pohodlnou rychlostí, tak se méně zadýcháte  a zpotíte. =) 

TIP: Až přijdete domů, osprchujte se a dejte si pomerančovou šťávu, nebo čerstvé jablko. Doplní tak        vypocené tekutiny a a energii. =)

                                                                                                  Slečna Healther =)

        

,


PSYCHOLOGICKÁ PORADNA  

Milé dámy, dívky, ženy.

Začíná jaro a pravdivou skutečností je, že bychom se měli všichni cítit unaveně. Je prokázáno, že pro zvířata i ostatní savce je zima obdobím spánku, takže je naprosto přirozené, jže se cítíte unavené, ospalé nebo dokonce vyčerpané. Pokud ne, nebojte se, že je s Vámi něco špatně. Pro mnohé z nás také není jaro obdobím spánku, nebo ospalosti, ale můžeme klidně zažívat pocit štěstí, volnosti a naděje. Je to proto, že každý jsme jiný a tak tedy i každý prožíváme jiné pocity. 

Má přítelkyně, se např. cítí šťastná a uvolněná , když je bouřka, prší a obloha je šedavě zatažená - ostatní by mohli toto počasí nazvat depresivním.

Na jaře bychom deprese ale pociťovat neměly. Za smutných situací a nešťastných událostí to je samozřejmě pochopitelné, ale neměly bychom svou psychickou stránku zatěžovat maličkostmi a stresem. Je potřeba se uvolnit a nechat naši mysl ať vnímá první paprsky, vůni deště, zelenou travičku a rozkvetlé květiny.

Pro někoho je Novým začátkem ,,Nový rok" stejně tak jako pro někoho může být začátkem jaro a jakákoli další jiná událost. Část života může začít narozením dítěte, ale také může začít i uzavřením té části, na kterou chceme zapomenout. 

Já se také rozhodla v něčem začít a to v tom, že hodlám v časopisu ,,WEEKEND" zavést psychologickou poradnu. Věřím, že některé z Vás se třeba někomu potřebují svěřit, nebo pomoc s nějakým psychickým problémem, či stresem a já ráda vyslechnu Vaše problémy a pokusím se je Vám pomoci vyřešit. To, jestli si budete přát, aby Váš příběh, problém, situace, osobní zkušenost byla v dalším díle vydání zveřejněna je pouze na Vás, samozřejmě by se jednalo o anonymní zveřejnění.

        Ráda pomůžu a poradím, vaše slečna Helping =)



JAK NEJLÉPE TRÁVIT ČAS S RODINOU?  


Toto období zahrnuje spoustu oslav, akcí a záležitostí.

Skloubit je dohromady, aby byli všichni šťastní je někdy velice náročné, rodiče o tom ví své, ale Já se Vám pokusím vybrat pár aktivit, které rozhodně podtrhnou rodinného ducha, nejsou ani nějak příliš finančně náročné a zároveň se při nich budete bavit! 

Vaše family, by se na jaře neměla hádat, být na sebe zároveň naštvaní a uražení. to samozřejmě ale nejde tak snadno jak se to řekne...XD 

Vyrazte spolu na kola, udělejte si piknik, a absolovujte jarní úklid! 

Pokud má Vaše rodina kola, nebude žádný problém nafouknout gumy, zkontrolovat všechny šroubky, jestli jsou správně utažené a umýt zaprášený prach. Pak už stačí vzít si kolařské oblečení, připevnit flašku s vodou ke kolu, případně růstu zvýšit řídítka a ,,sedátko", nacpat do kapsy peněženku a vyrazit s rodinou na delší výlet! Cestou se můžete stavit u nějaké výborné točené zmrzliny, nebo si s sebou vzít plavky a osušky do baťohů a vykoupat se v čistém rybníku=). 

Také abyste předešli zbytečným rodinným hádkám, udělejte si ve vašem domečku / bytečku úklid, kterému pár lidí říká jarní. Jarní úklid je o tom, že vyházíte z domu nepotřebné věci a harampádí, uděláte tak větší prostor a budete se cítit o hodně lépe. Vytřete pořádně podlahu , někdy to zahrnuje i mokrým hadříkem ,,umýt" koberec a přeberte ve skříních oblečení, které je Vám už malé, nebo víte, že už ho nebudete nosit. Urovnejte si oblečení ve skříních a uvidíte, že pak budete mít mnohem větší přehled kde je jaké tričko, nebo vůbec zjistíte, že ho máte...To samé stačí udělat se šuplíky. 

S rodinou můžete také zajít do krytého bazénu, nebo na nákupy, které by Vám pomohli vylepšit interiér bytu a Vy byste se cítili lépe. Navrhněte rodičům, že zajdete nakoupit. 

A je to! máte-li sourozence, určitě víte, že když se uklízí, nemusí to vždy znamenat otravnou náladu, ale také zábavu, např. mytí nádobí...=)

Vylepšete své chování vůči rodičům a buďte rádi za to, že je máte.            Slečna realistka, Idea =)


SPRING FASHION

Hi, I am British fashion girl and i will write you my ideas, what is cool, cut, end beautiful. So we will start =).

This is very cute and practical, because in spring is not warm, but a little cold so sweather with skirt are very good combination. Shoes aren´t bad, but in a spring day are they not compforttable. 

For me is this combination beatuful and easy and i take it perhaps in school and park. 

            

This combination in not perfect, but it doesn´t metter, beasuse when you go running, you don´t look nice. Leggins are so nice and they have very good collors. Pink, red, yellow are beatiful, for me are the best colors. They are maybe too compfottable. Long- sleeved T-shirt isn´t ugly, but for running i chose likely normal T-shirt=). Shoes are ok.


So thats is everything, what wonna i sad and i hope, that you can understand and you´re lijke it. Thank you magazine ,,WEEKEND" so now i am ariving again in UK. So bye. =¨)

                                                                                                       Magazine fashion girl =)


KNIŽNÍ RECENZE  

V poslední době mládež a dospívající mladé lidi nezajímá povinná četba a zastaralé učení knihami. Dnes už mají na všechno moderní techniku. Ta, jim ale nikdy nenahradí to, co jsme mi jako malé čítávaly. Jistě, moderní doba pokročila, ale stále stejně nejvíce obdivuji skupinu holek, které si říkají knihomolky, Být knihomolkou neznamená učit se nazpaměť několik textů a učebnic. Ale prostě milovat knížky. Stejně tak jako knížky, mají své kouzlo i autoři, které ho do knih vnáší, tak i kouzlo má své kouzlo, na které se nezapomíná a  dítě, jež přečetlo knihu ho v sobě nosí...Všimla jsem si, že jak v poličkách měststské knihovny, tak v knihovnách dětských pokojíčků se objevují knihy s magií, kouzly a nadpřirozenem.

                                                                                               Říká žena. jež celý život žila literaturou

Časopis ,,WEEKEND " Vám představí pár recenzí na knihy, které obsahují ono pověstné kouzlo magie a na jejichž přečtení jen tak nezapomenete.

     

Trojdílná série o třech andělech, kteří byli vysláni na zemi aby roznášeli dobro a víru v boha, se zvrhne v peklo. Bethany, Gabriel, Ivy. Andělé, kteří se budou muset pochopit co znamená milovat, zradit a ztratit. Prožijí si, jak silné pouto má lidská láska a budou muset bojovat s peklem i nebem. Bethany se bezmezně zamilovala do lidského člověka Xaviera ( no, on tak zase není úplně člověk...XD) a bude kvůli němu stát proti samotnému nebi, bude po něm steskem umírat v pekle. A to jenom proto, jak se milují. Gabriel a Ivy, dva spolehliví andělé se vzepřou vůli nebes, jelikož nesouhlasí s tím, aby byl problém sňatek mezi Bethany a Xavieram. Budou je pronásledovat nebeští bojovníci a oni budou mít smrt několikrát na dosah ruky. 

Tato série má svou napínavou stránku, určitě zajímavou a temnou, ale je to takový ten typ knihy, který se Vám krz sílu emocí, kterou při jejím čtení cítíte, nebude chtít číst dvakrát. Při čtení této série, se bojíte a doufáte, že všechno dobře dopadne. No, tak ono všechno úplně dobře nedopadne=(.

Určitě doporučuji přečíst, ale předem varuji o nebezpečí, které na Vás ze stránek těchto knih číhá =).


ŠKOLA NOCI 

Je ,,nácti" dílná sada o upírech. Zoe Redbirdová je označená, má nadání pro pět živlů a chodí do školy noci, kde stejně jako ostatní mláďata absolovule proměnu z mláděte na upíra. Musí bojovat se zlem a stále následovat cestu své bohyně, která jí má za vyvolenou,. Zoe je předsedkyní dcer temnot, má skvělé přátele, ale prožívá věci, na které by raději zapomněla. Velekněžka Neferet je zlá a oživila pradávné zlo, které má Zoe oslabit a zničit její víru v Nyx, bohyni noci. Dokáže se Zoe postavit nenávisti, zradě, bolesti a utrpení a přemoci bytosti, které chtějí zničit její život a vrátit na povrch události z minulosti? Mimo to je nádherná, takže má neustálé problémy s kluky, jak upířími tak lidskými,oživlým mrtvým mládětem,  učitelem a padlým andělem.

Názvy dílu vždy mají přídavné jméno:


1. Označená                Další ,,doplňkové knihy jsou o učitelích a padlém andělovi - Neferetina kletba

2. Zrazená                                                                                                                 Kalonův pád              

3. Vyvolená                                                                                                                Lenobiin slib

4. Nezkrotná                                                                                                              Drakova přísaha

5.Pronásledovaná

6. Pokoušená

7. Vyhořená

8. Probuzená

9.Předurčená

......A další díly                                           

Tuto sérii milují čtenářky a s právem. Upíří příběh o síle, moci a lásce, která je tak velká, že přemůže zlo a nenávist. Moc ji doporučuji, když čtete, jste Zoe Redbirdová a prožíváte to, co ona.

Nádherný spisovatelský  talent podtržen poutem mezi matkou a dcerou ( P.C. Castová a Kristin Castová jsou matka adcera).

                                                                             Jsem příšerná, Knihomolka =)


TAJEMSTVÍ HPD               

Drbací koutek časopisu je otevřen a co zavést, než pořádná odkrytá tajemství o sociální síti, o které nevíme zdaleka tak všechno? 

Ano, správně, slečna Drbna ví asi možná pár věcí, které by vědět neměla a rozhodně Vám je poví!

Ano správně! 

Takže... Co že to já vlastně vím? No, týká se to falšování licenčních práv. Nevím, zda jste si všimly, ale když rozkliknete v googlu své jméno a připojíte ,,hpd" ( psssttt!) ukážou se Vám obrázky, které jste zveřejňovaly ve svých článcích. To by nebylo ani tak hrozné jako to, že je u nich i odkaz na ten článek, ve kterém byl zveřejněn. Když ukládáte obrázek, překopírovaný z vyhledávače, tak musíte kopírovat celou adresu, která se po zveřejnění úplně změní! Docela to pár našich čtenářek zaskočilo, protože zde na HPD se zveřejňují citlivé informace, takže jestli někdo npř. psal o dívčích problémech a připojil obrázek, je dost možné, že si cizí osoba bude moct rozkliknout její článek hned jak ho objeví...

Čtenářky věřily, že hpd je tak trošičku anonymní, ale omyl. Každá počítačová stránka zanechává počítačovou stopu. Takže tak. Zůstaňte anonymní.

                                         Slečna Drbna.=) Máte nějaké žhavé tajemství? Napište mi!


Časopis ,,WEEKEND" je u konce. V dalším díle, čekejte příběh dívky, jež své srdce rozdělila na tři části a každou třetinu zasvětila jednomu klukovi. Určitě bude obsahovat Vaše psychické problémy a situace, se kterými se mi svěříte ( a pokud dovolíte) já je poté anonymně zveřejním. Určitě seženu zase pár drbů a budu charaktrizovat další místa pomocí dalšího dílu - Vysněná místa bloggerek z HPD.

Budu moc ráda, za zpětný ohlas, zda se Vám psaní časopisovým stylem líbilo a budu moc ráda za vaše zprávy. 

Mám Vás ráda, Va¨še Kerstin=)

PS: Dnes mi normálně nechtěli zveřejnit článek! Překročila jsem kritický stav! Více v příštím díle! bellavilla =).

                                            

Komentáře

zuzelsaVIP(Letopisy Narnie ♥)

Hned jsem napsala svou přezdívku do google obrázky a tam se mi objevil obrázek z článku, kde jsem se představovala (musím ho smazat!) a taky můj profil z Databáze knih! smajl What??? smajl smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

zuzelsaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.