Kawairun 2
Hra - Kawairun 2
Video se načítá
Koňské závody
Hra - Koňské závody
Video se načítá
The Morning Walk
Hra - The Morning Walk
Video se načítá
Elsa Holiday Party
Hra - Elsa Holiday Party
Video se načítá
Horse Eventing 2
Hra - Horse Eventing 2
Video se načítá
Monkey GO Happy Elevators 2
Hra - Monkey GO Happy Elevators 2
Video se načítá
Home Sheep Home
Hra - Home Sheep Home
Video se načítá
Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
Thingdom
Hra - Thingdom
Video se načítá
Big Air 2
Hra - Big Air 2
Video se načítá
Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Goodgame Empire
Hra - Goodgame Empire
Video se načítá
Yetisports 1
Hra - Yetisports 1
Video se načítá
Jump BeeBee Jump
Hra - Jump BeeBee Jump
Video se načítá
 

Beauty blog

Zkouším sprcháče od Balei


Ahoj Všichni. Dneska je tady nový článek, vím. že články vychází ve středu a v pátek, ale já mám od minulého týdne doma tyhle sprcháče od balei a jsem z nich nadšená. Krásně vodí, mají úžasné obaly a sprchovat se s nimi je fakt sranda, protože všechny tyhle sprcháče jsou ve formě tužidla, takže zmáčknete takovou pumpičku a on do ruky vám vyprskne pěna. Já sem dala jen sprcháče, které mám doma. Ty sprcháče stojí o kolo 48 - 50 Kč.



Takže, jako první je Vanilla Cream



Je krásná, svěží, trochu nasládlá vůně, která voní naprosto božsky. Ten obal je super. Když se s ním budete sprchovat, provoní se vám celá koupelna, ale myslím si, že seženete jiný sprchový gel za stejnou cenu a budete vonět i druhý den, ale jinak za MNĚ dobrý


Jako druhý, je Sweet Cake  



Noooooo , na mě je to moc sladký, jako věřím, že někdo, kdo miluje sladké a po jahodách se může utlouct, tak je to pro něj ideální sprcháč, ale já nemůžu říct, že by mi to nějak extra vonělo. Je to hodně intenzivní, budete po tom úplně jako jahody, ale za mě ne ne a ne.


Takže, abych to shrnula, jsou to dobrý sprcháče, ale rychle se vypotřebují, sice té pěny nepotřebujete moc, ale protože to je pěna, tak neodhadnete kolik jste si toho z té lahvičky vyprskli jo.....  Ale je to vše jenom můj názor, někomu třeba nebude vonět ani jeden gel, někomu všechny a někomu zase jenom nějaký..... Ještě mají myslím že 3 sprcháče, jeden je s kokosem, druhý s limetkou a třetí s vanilkou taky, ale nevím, co je ta druhá složka. 


Tak to je ode mě všechno, kdyžtak mi napište dolu, jestli ten sprcháč máte, nebo si ho chcete pořídit a jestli ho máte , tak jak vám voní. Ahoj





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.