Be Happy

Soutěž=Vysvětlení+Začátek Soutěže

Ahojky,



pochybuju, že vám název něco řekl, mě taky ne, ale teď jsem trénovala matiku a ještě jsem se nezotavila z těch počtů... XD Ale mám 6 hráčů, což jsou: akralova, barumaru, Hermiona2006, sassasvachova (Napsala jsem to správně? :D), Dohnalka a AMA je nej... Doufám, že jsem na nikoho nezapomněla a teď pár vysvětlení. Bude to tak nějak soutěž vánoční, ale něco i na mém blogu takzvaně "normální", např. bude tam Co by sis vzala na /nějakou událost/? (Např. Párty, rande...atd.) Ale třeba i co máte za tradici na Vánoce? A porotci budou hlasovat podle toho, co se jim z toho nejvíc líbilo. Tyjo, teď jsem si uvědomila, že chci taky hrát.... :D Ale ne, já nemůžu... :( :D 


Tak a porotci jsou *bubnování bubnů*: Lucy Lupinová, Damaris Harris, katerina-vockova, Katniss123 a já (AENK223Love1D). Tamtadadá! No, první část soutěže se pokusím zorganizovat na 3. adventní neděli, ale uvidíme.... Jo a prosím porotce a hráče aby mi odpovídali co nejdříve. Díky. 

Tak, omlouvám se, že jsem nevydala Special článek na 2. adventní neděli, ale nějak jsem to nestíhala. Taky se omlouvám, že tenhle článek byl kratší, ale hold já nemám co teď napsat a taky, musím vymyslet otázky. Co nejdřív. :)


Takže                 Ahoj a Be Happy!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.