Čtyři přírodní živly
Hra - Čtyři přírodní živly
Video se načítá
Farm Frenzy Ice Age
Hra - Farm Frenzy Ice Age
Video se načítá
Animal Dash
Hra - Animal Dash
Video se načítá
My Fashion Sketchbook
Hra - My Fashion Sketchbook
Video se načítá
What is your Angel?
Hra - What is your Angel?
Video se načítá
Papa's Burgeria
Hra - Papa's Burgeria
Video se načítá
Red Ball 3
Hra - Red Ball 3
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
 

Be Happy

Moje "koníčky" + něco co o mně nevíte (nejspíš)

Ahojte!


jsem zpátky, u prvního "normálního" článku roku 2018! Nu, máme tu nějaké ty bláboly o mně. :D Tak jdeme na to! (Ano, velký úvod? Nikdy, nechce se mi. xD)


                                         Mé koníčky

                                       
1. Poslouchání písniček. Ano, strašně me to začalo bavit. Já nevím proč, ale písničky si prostě pouštím úplně pořád. Já prostě dokážu celý den sedět (nebo ležet) a poslouchat písničky. Kromě Despacita! To nikdy!!!!


2. Čtení. Ale tohle mě bavilo vždycky. Když jsem se ve školce naučila číst, četla jsem naprosto všechno. Máma říkala, že nesnášela, když někde bylo něco napsaný, protože jsem to vždycky četla a někdy, když jsem někam jeli autem tak jsem se chtěla vrátit abych mohla dočíst nějakou ceduli... xD


3. Sportování. Jo, miluju sport, ale né moc sportu. To zas ne. xD Ale už jako malá jsem strašně ráda chodila s mámou a se psama na procházku a tak. Teď někdy skáču na trampolíně, kterou máme doma. (Docela velkou.(A ne, teď v zimě vážně ne! :D)) A hraju HOKEJbal (Ano, schválně jsem to vyznačila) Ach, tak jdeme vysvětlovat. Hokejbal je hokej s míčkem, hraje se normálně s hokejkama, ALE na normální zemi. Většinou na takový plastový, nebo na betonu. V Berouně je hokejbalový hřiště, mimochodem.


4. Malování a kreslení. Už od mala jsem pořád kreslila obrázky. Většinou mamku, tátu, mě a v máminým břiše bráchu, Tobíka. (Ach jo, já dělám vše od mala, co? xD) Vypadalo to jako takový 3 Rákosníčci a jeden měl - Eh, - klučičí rozkrok :D (Já nevěděla jak to říct nějak...Normálně?.......) a druhý měl v břiše dalšího Rákosníčka......Teď, v 5. jsem prý nejlepší "malířka, výtvarnice".


5. Zpívání, hudba. Já hudbu miluju! Hraji na piano, strašně ráda si zpívám a někdy si jen tak zkouším hrát na flétnu. Tak, no, zpěv...Všichni okolo mě říkaj, že zpívám strašně (i rodiče s bratrem), ale moje BFF si myslí, že zpívám úžasně. (Stejně i jí, tý taky všichni říkaj, že zpívá strašně...Ale zpívá skvěle, vážně! ;)...)


6. Vytváření článků. Vážně je to skvělý pocit. Vyzpovídat se blogu, vám a tak, no... 


Tak to je vše o mých koníčcích, možná někdy něco přidáme, jo a taky miluju fotbal, ale rodiče mě nechtěj přihlásit na fotbal... :(


                                          O mně  

                                            
1. (Tohle nejspíš všichni vědí) Jmenuji se Anna. Moje příjmení začíná na K., takže Anna K. (:D Ta zpěvačka....A taky jsem nějaká pistol, AK47. Myslím, že 47.


2. (Tohle taky) Je mi 11.


3. Narodila jsem se 7.10. 2006 (Mám narozky o 6 dní dřív než Niall Horan! Ale narodila jsem se o 13 let později..... :D) (Edit 21.2. 11:22: Doopravdy mám narozky o 24 dní později. :D)


4. Miluju One Direction ty podle mě všichni znají, ne? Jestli ne tak si vyhledejte One Direction wiki(pedie)! :D Mimochodem moje nejoblíbenější dvojka je Nouis. (Shipuju Nouis)


5. Jsem DirectionerForever. (Proč jsem to nenapsala ke 4.???? A proč to píšu dohromady?!??! xD)


6. Miluju maskáčový oblečení, k Vánocům jsem dostala maskáčovou mikinu. <3


7. Mám 5 sourozenců. (4 nevlastní a 1 vlastního) 1 sestru Adélu, pak bratry, Matěje, Honzu, Jakuba a vlastního Tobíka.


8. Žiju ve své virtuální realitě. (Ve své hlavě.) Protože život se mi nelíbí, je krutý... Tak jsem si vytvořila svůj virtuální, kde se může stát cokoliv chci! Měli byste to taky zkusit, je to úžasný.... :D


9. Jsem strašný snílek, pořád jenom "létám v oblacích". A to o mně říká každý kdo mě pozná.... :D


10. Jsem vysoká 156 cm, zhruba. Protože naposledy jsem se měřila v říjnu a měla jsem 155,5 cm a rostla jsem tak je to tak nějak... 


11. Miluju svůj blog. Dělá me strašně šťastnou, to si vůbec nedovedete představit. Protože v realitě nemám moc lidi, kteří by se se mnou chtěli bavit, tak miluju, když se můžu vypovídat blogu a vám.


12. Jsem Potterhead.


13. Jsem Narnianka? Teď nevím jak se fanouškovi Narnie říká...Asi Narnianka, no.


14. Jsem PPlover. Ano, zase nevím jak se říká fandovi PP (Pána Prstenů)... Can you help me? :D (Díky Lucy, už konečně vím jak se tomu říká! Jsem LOTRhead.)


15. Mám na hpd.cz už 61 přátel. No, co k tomu říct? Díky! :-*



Tak a to je všechno, doufám, že se vám to líbilo, že jsme si zase o něco blíž a že se ke mně na blog ještě někdy vrátíte! :D Tak a teď už



               Ahoj a Be Happy! 

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

Dělám chyby, Niall James Horan má narozky 13. září a ne 13. října... smajl A shipuju Nouis, nejsou má nejlepší dvojka.... xd Proč tam mám tolik chyb?!?

AENK223Love1DTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.