Anime povídky atd.

Proč tak dlouho nic?

Ahoj!

Je to už hodně dlouhá doba,co jsem psala na tento blog a v tomto článku vysvětlím proč,jak to bude dál a co budu ještě psát. Tak se snad bude líbit a zároveň se omlouvám za tak dlouhou neaktivitu!


Proč jsem víc jak půl roku nepsala?


Od začátku roku jsem měla doslova peklo,takže jsem se k psaní nemohla vůbec dostat. Měla jsem v té době před přijímačkama a to jsem se zrovna navíc hlásila na gympl (ano, i když mám IQ tykve),no a tak jsem po celou dobu až do přijímaček (kt. jsem měla v dubnu) se musela o volném čase šprtat matematiku na kterou jsem úplně tupá. Takže to pak vypadalo nějak takto:

Když jsem měla po přijímačkách tak už jsem měla nějaké to volno,ale pracovala jsem na "jiných" věcech,které pak k tomu navazují, o víkendech,a tak jsem si čas našla až teď o prázdninách,kdy mám úplnou svobodu.


Budu ještě psát na blog?


Tak pravděpodobně asi ještě jo.Sice mne psaní pomalinku omrzelo,neboť je to na docela dlouhou dobu (jedna kapitola mi většinou trvá napsat 2 hodiny) a navíc občas se do toho klade i třeba škola,povinnosti a takové podobné věci. Ale psát asi ještě budu.Ne sice pravidelně jak jsem původně slibovala ale v průběhu školního roku asi napíšu min. 1 článek za měsíc.


O čem budu psát?


No,to je otázka,protože mám tu hodně rozdělaných prací,ale to mi pak můžete napsat do komentářů,co byste chtěli dokončit nebo jestli mám vymýšlet ještě nějaké příběhy.Jinak o čem asi teď budu hodně psát,tak to souvisí s těmi "jinými věcmi",co mne tak poslední zaneprázdňovaly a jde o kreslení. Asi jsem už zmiňovala,že miluji kreslení a kreslím velmi pravidelně. Tak mne napadlo,že asi začnu psát případné rady nebo tutoriály,jak na ... tak snad se to chytne.


No tak já se jdu vrhnu do prvního článku. Snad mi tedy prominete tak dlouhou absenci a snad se vám budou mé nové články líbit!


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.