Animal Shelter
Hra - Animal Shelter
Video se načítá
Angry Gran Run: Grannywood
Hra - Angry Gran Run: Grannywood
Video se načítá
Emo Party Prep
Hra - Emo Party Prep
Video se načítá
Dinner Party Slacking
Hra - Dinner Party Slacking
Video se načítá
No Extra Charge
Hra - No Extra Charge
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Deemo-4

Kapitola 4.-Maskovaná paní


Myslela jsem,že kromě mě a Deema není v tomhle mrtvém světě ani živáčka.To jsem se ale mýlila.V této jeskyni byla totiž jedna knihovna.Deemo mě tam často bral a nechal mě číst knihy,které tam ležely,ani nevím jak dlouho.Většina byla plná not.Když jsem tam však nedávno přišla,docela jsem se lekla.V knihovně za stolem byla bytost,kterou jsem jaktěživ neviděla.

Byla to stejně vysoká postava jako já a měla na sobě bílou kapuci a masku.Kolem krku měla pověšený přívěsek ve tvaru hodinek.Kdo to byl? Když jsem ji poprvé potkala,strachem jsem utekla z knihovny.Deemo ale z nějakého důvodu o ní věděl a nebál se jí.Naopak.Zdálo se mi,že Deemo a "maskovaná paní",jak jsem jí začala říkat,se znají velmi dlouho.Stejně tak jako Deemo,tak i ona neuměla mluvit.

Dnes jsem si ji všimla,jak šla ke stromu z piána.Už byl hodně vysoký a jeho koruna byla plná listů.Opatrně jsem ji z dálky sledovala.Co tam chtěla? Ona tam stála a dívala se do koruny stromu,jako by to byla neuvěřitelná podívaná.Náhle se zvedl vítr a pár lístků začalo klesat k zemi.Ona je opatrně chytila do dlaně.Pak ale znenadání její prsty rozmačkaly toto listí a začala utíkat pryč.Já jen nevěřícně zírala.


Co to bylo?Proč to udělala.chvíli se mi zdálo,že vypadá v pohodě,ale teď jsem nad tím začala uvažovat.Maskovaná paní musí něco tajit,ale co?

Video:





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.