Baby Barbie Hobbies Doll House
Hra - Baby Barbie Hobbies Doll House
Video se načítá
Fantasy Girl
Hra - Fantasy Girl
Video se načítá
Barbie Burgers
Hra - Barbie Burgers
Video se načítá
Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Cute Horse Hospital
Hra - Cute Horse Hospital
Video se načítá
The Animal Zoo
Hra - The Animal Zoo
Video se načítá
Elsa's Having A Baby
Hra - Elsa's Having A Baby
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
Where's Derpy? 2
Hra - Where's Derpy? 2
Video se načítá
 

Anime povídky atd.

Mayu a Ai (povídka podle mé mangy)

Život je jako hodiny..Narození je když se poprvé natáhnou.Takhle pak zůstanou do té doby, kdy odejdou z obchodu,kde od narození ležely ve skladu.Poté takto tikají mnoho let v cizím domě a časem postupně stárnou a už netikají jako kdysi až nakonec je potká smrt ve formě zastavení...


V mojem pokoji byla docela tma,jen paprsek slunce se dotýkal mého obličeje.Proč je taková tma? Co pak je půlnoc? Teď teprve pochopím, že ta tma je způsobena zataženými záclonamy. Zachumlám se tedy hlouběji pod peřinu.Nebudu ale zachumlaná moc dlouho. Teprve teď mi trkne,že není víkend. "Kolik je?!"
 vylekám se a začnu panikařit při pohledu na budík. Je 7:45 a škola nám začíná v osm.

Ve stresu nahodím na sebe školní uniformu,seběhnu po schodech do kuchyňe,kde popadnu tašku a toust a vyletím ze dveří směrem do školy. Ale abych se představila: Jmenuji se Mayu Tomoyo.Je mi 15 a ze všeho nejraději asi čtu.Žiju v patrovém bytě s rodiči, ale protože máma je letuška a táta zase stevard, často bývám sama.To co se týká školy není pro mě moc fajn.Už od mala mě nikdo ve třídě neměl rád. Možná je to mými vlasy.Abyste to pochopili, když jsem byla malá, omylem jsem spadla do zelené barvy. Naši se mi nažili barvu smýt ale ona se mi nějak nasála do vlasů a nechtěla pustit, tak mám od té doby zelené vlasy..

Do školy jsem doběhla minutu po zvonění ale školník mi ale i tak dal výhružku.Prý když to budu takhle opakovat,nepřijmou mě do žádné školy.Phh! No,učitelka naštěstí měla asi zpoždění,protože ve třídě nebyla. Já mám lavici sama pro sebe uplně v zadu u okna, protože se mnou nikdo nechce sedět.Je to fajn místo,kde nechodí moc lidí.Navíc vám pak v zimě hřeje nohy radiátor a zase v létě ochlazuje okno.

Hned co jsem se posadila vrazila do třídy učitelka a nebyla sama.Vedle ní stála nějaká dívka mladší než já s dlouhými černými vlasy. "Tak tohle třído je vaše nová spolužačka,Ai Misako.Ai chodila do internátní školy Hayato Naoki ,ale teď byla přeložena k nám..." začala povídat učitelka. Já se pak podívala jedním okem na ni.Škola Hayato Naoki je proslulá škola pro geniální mládež.Ona patřila do takové skupiny inteligentů? Nevypadá na to.Najednou však přestala učitelka mluvit a celá třída se na mě dívala. Co jsem provedla,že na mě všichni zírají? Nová studentka vykročila směrem k mojí lavici.To snad ne? Neříkejte mi,že ona bude muset se mnou sedět? Ve třídě začalo mumlání.Něco šlo dobře slyšet: "To mi neříkej,že ona bude sedět se zelenovlasou?Taková škoda pro ni.Chudinka!"

Ona si pak sedla vedle mě a učitelka se dala do vyprávění o starověku...

(Snad se líbilo :-) Dávám zde i fotky,jak asi vypadájí hl. postavy)

    Mayu

Ai

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.