Anime povídky atd.

Kao no nai shōnen-2

Kapitola 2.-Odpolední malby

"Oh ty jsi fakt přišla." diví se Mugi,když jsem den poté zamířila k řece.Ve skicáři měl zrovny něco rozčmáraného.Vypadalo to jako pozadí nějakého moře."Wow! To je boží!" rozzářím se jako stromeček.

"Myslíš?No můžem asi začít co?" zeptá se mě a já přikývnu."Jasně."


Po nějaké době jsem mu ukázala výsledek. On spokojeně zakýval hlavou."To je hodně dobré.Zkus ale tu hlavu trochu zmenšit.Rozměrově je moc velká." řekne a já si beru gumu.Jak ale poupravuji obrázek,sleduji Mugiho krabici.


"Proč furt nosil tu krabici? Copak mu nevadí? Chtěla jsem se ho na to zeptat..a tak jsem učinila."


"Hej,Mugi?Proč vlastně nosíš tu krabici? Určitě ti je v ní vedro.Nevadilo by ti,kdyby sis ji aspoň na chvíli sun...Au!" povídám a chci mu ji lehce sundat,ale on mě rukou odstrčí a druhou si krabici držel za temeno.

"Ah,promiň! To jen víš...nechci aby si ji sundala.Nechci ať jaké monstrum pod tím je.Prosím slib mi to."  řekne a náhle zní velice smutně.


"Táta se cítil zle?Proč?"

"Protože tenkrát měl strach ze všeho.To si snad dokážeš představit,a buď potichu,ano?.."


"Slibuju." řeknu ale hned něco dodám. "Ale něco nemohu přijmut." Mugi se otočí."A co?" zeptá se a já se usměju."Fakt,že si myslíš,že jsi monstrum.Ty budeš vždy ty.Nezáleží jak vypadáš,pořád je to ten samý Mugi,ne?"řeknu a to ho překvapí.


Bylo to pro nás,jako bych přinesla trochu světla na to temné místo...


Pak nastalo velké ticho,ale jen na chvíli.

"Ty si fakt nemyslíš,že jsem monstrum?" zeptal se docela potichu.

"Vůbec." řeknu a on jako by něco zašeptal jako: "Děkuji."

Nechápě se zeptám."Co?". On,jako by ho bodla vosa,ihned nadskočil a zakoktaně řekl."N-no.....eh..NIC!No já už půjdu.Zatím!"

"Hej!Co jsem....řekla?" chci doříct,ale než jsem se nadála,byl pryč.


"Co to sakru bylo?" To bylo jedíné,co jsem dokázala říct...

 

Tak,snad se líbilo.Jo a abych nezapomněla.Sice jste si možná všimli,nebo aspoň tušíte o co jde,ale nu což...No prostě: v příběhu se objevuje druhé povídání (psané kurzívou),jde o povídání jako si z budoucnosti.Kdo ale ta Shiro je,ale neřeknu.(Hold si počkáte XD) No jinak určitě dejte like a koment a naviděnou příště!




Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.