♥NewShine♥

Moda, Krása a životní styl-Vlastní styl, inspirace

Ahoj, toto je nová série. Možná se to nezdá ale připravovala jsem tuto novou sérii skoro celý týden. Teď vám vysvětlím o tu půjde. Vydávala jsem článek Tip na youtubery a v jednom z nich jsem vám představovala youtuberky A Cup Of Style a psala jsem že nedávno vydali knížku Moda, Krása a životní styl a v ní ukazují různé tipy, triky atd. Rozhodla jsem se že vám vlastně tady budu představovat tu knížku, takže tato série je spíš pro ty co knížku nemají :) Neberte tohle prosím to že knížku kopíruji a další takovéto věci. Těchto sérii bude 10. Myslím že už jsem vám vše vysvětlila a můžeme jít na to. Dneska se budeme podle názvu za pomlčkou věnovat vlastnímu stylu a vytvoříme si inspirační nástěnku :)


Začneme úplně od začátku. Aby ses cítila a byla spokojená, musíš být sama sebou. Důležité je zjistit co se ti líbí a co ti sluší. Jako první musíš najít inspiraci. Tu můžeš najít všude kolem, v časopisech, filmech a na internetu. Nejlepší co můžeš je udělat si nástěnku, nebo sešit, kam si budeš ukládat vše co tě zaujme. Takovouhle nástěnku si teď spolu vytvoříme a tak svoji inspiraci budeš mít pořád na očích.


Co budeš potřebovat?

Korkovou nástěnku

Barvu ve spreji

Obrázky

Nůžky

Připínáčky nebo zdobící pásky


Postup

Jako první si připravíme nástěnku. Klasický korek je ale trochu nuda, nemyslíš? Rozhodly jsme se celou nástěnku přebarvit na bílo. Dodá jí to šmrnc, bude se lépe hodit do pokojíčku a lépe na ní vyniknou všechny obrázky. Vezmi si ji někam ven nebo si pod nástěnku dej noviny, abys to kolem neumazala barvou. Než ti nástěnka uschne, připrav si obrázky. Prolistuj si časopisy a najdi ty stránky, na kterých tě zaujme nějaká kombinace outfitů, jeho barva, ale i líčení nebo účes. Může to být cokoliv. Nezapomeň, že obrázky i citáty si můžeš stáhnout a vytisknout z internetu. Vytiskni si pár fotek s rodinou nebo s přáteli a zakomponuj je do koláže. Budou ti připomínat tvé oblíbené momenty. 

Obrázky vystřihni a začni skládat do koláže. Je to jen na tobě, jaký styl a design zvolíš. Můžeš vytvořit minimalistickou nástěnku jen s pár perfektně zastřiženými obrázky, nebo bláznivou, která bude překypovat barvami. Můžeš se pořádně vyřádit. Teď už jen stačí pro nástěnku najít vhodné místo. Skvěle se bude vyjímat nad postelí nebo ještě lépe přímo u šatníku. :)

Tady jsou nějaké obrázky s nástěnkami, které jsem našla na internetu, nejsou to přesně ty od A Cup Of Style.





Najdi svůj vlastní styl:

Trendsetter-Sleduješ modní trendy a ráda se jimi inspiruješ. Tvůj styl je pravděpodobně velmi rozmanitý, ale vždy se zajímáš o to co se právě nosí a pravidelně chodíš do obchodů omrknout, co je nového. Dalo by se říct, že nakupování je jedním z tvých největších koníčků.

Punk-Jsi prostě od rány a nebojíš se ničeho. Ráda nosíš džínovinu, tmavé barvy a místo abys díry na oblečení zašívala, sama je tam tvoříš. Lodičky a šatičky nejsou nic pro tebe, nejlépe se cítíš v potrhaných džínách a tričku s potiskem tvé oblíbené kapely.

Bohém-Máš ráda volnější střihy, vzdušné materiály, barvy, hravé vzory a velké množství doplňků? Potom by se tvůj styl dal charakterizovat jako "boho". Klíčovými prvky tvého outfitu jsou rozevláté šaty, lehké blůzky, košile a nikdy nevynecháš náramky, náhrdelníky, nebo čelenku.

Tomboy-Občas si tě pletou z klukem. Baví tě rovné střihy, které zakrývají křivky. Místo šatů si raději vezmeš kalhoty s rovnou košilí a místo v tvé skříni si najde vše co je oversized. 

Romantický styl-Tvůj styl je hodně dívčí, dáváš přednost sukním před kalhotami a kdykoli vidíš něco v pastelových barvách nebo s květinkovým potiskem, tvoje srdce zaplesá. Baví tě volánky, krajky a jemné šperky.

Ženský styl- Ráda přitahuješ pozornost, tvé oblečení zvýrazňuje tvou postavu a ženskost. Většinu tvého šatníku tvoří šaty, sukně a halenky. Víš co ti sluší a umíš to ukázat.

Preppy-Líbí se ti obléknout se opravdu s citem a klidně vypadat i přes den jako kdybys šla do vyšší společnosti. Nemusíš džíny, ale raději si vezmeš kostýmek, košili nebo svetřík, ve kterém sice vypadáš jako slušňačka, ale víš, že ti to sekne.

Klasický styl-Dáváš přednost kvalitě před kvantitou. Základ tvého šatníku tvoří především košile, jednoduše střižené sukně a kalhoty a elegantní doplňky. Zůstáváš u toho, o čem víš, že ti sluší. Nemusíš mít všechny modní výstřelky, ani být nutně středem pozornosti.


Tak tohle by bylo pro dnešní článek všechno, napište mi jak se vám nová série líbí, jestli si vytvoříte nebo jestli máte nějakou inspiraci a jaký je tvůj styl :)


Děkuji za každé +





Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.