♥NewShine♥

Lyžák 2016

Ahoj, jsem zpět :) Z minulého článku kde jsem vám chtěla ujasnit na jak dlouho budu pryč a kam jedu, jste se asi dozvěděli že jsem na celý týden byla pryč. Jela jsem se třídou na lyžák a teď bych vám chtěla napsat, kam jsme jely, kde jsme byli ubytováni atd... Tak jdeme na to :)

Asi bych možná mohla začít od toho že já lyžovat umím a lyžuji už skoro 5 let. Jeli jsme do Krkonoš do města Herlíkovice cesta trvala asi 3-4 hodiny. Jely jsme dvoupatrovým autobusem, což bylo úplně super. Byly jsme ubytovaní v chatě Spartak. Na lyžáku to většinou bývá tak že se rozdělíte do 3 skupin.
1.Umí skvěle lyžovat
2.Umí lyžovat
3.Neumí lyžovat
Já jsem byla ve druhé skupině, na první jsem se necítila. :) Na vlek jsme se dostaly pomou, kotvou a nebo sedačkou. Já mám teda nejradši sedačku. Jsou tam všechny sjezdovky modrá, červená i černá.
Modrá-nejlehčí
Červená-těžší
Černá-nejtěžší
My jsme jezdily ze začátku na modré a poslední 3 dny hlavně na červené :) Tohle si myslím že jsou takové základní informace a tady máte ještě fotečky a na konci je takový BONUS. 


Tady je mapa celého toho SkiAreálu





A tady máte ten BONUS. Moje kamarádka, která tam byla taky, začíná na youtube a udělala z tohoto výletu vlog (video). Rozhodla jsem se ho sem dát tak se rozhodně mrkněte. Myslím že se jí povedlo<3

Takhle vypadá že je celkem nudné a bez kvality, ale když si ho pustíte...Uvidíte sami :)



Tak tohle by bylo všechno, pokud by jste ještě něco chtěli vědět napište mi do komentářů :) Můžete mi napsat, jestli jste v Herlíkovicích byli, jestli umíte lyžovat, pokud ano tak jak dlouho lyžujete, napiš mi i jestli máš radši snowboard nebo lyže :)

Děkuji za každé +

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.