♥NewShine♥

AquaWorld Maďarsko ❤️

Ahoj, o víkendu jsem byla v Maďarsku v AquaWorldu (AquaSvětu) a chtěla bych se s vámi podělit o to kde jsme byli ubytováni a všechno co se bude týkat toho pobytu tam :) Ještě než začnu, bych vám chtěla říct že už jsem dosáhla 200+, za což vám strašně děkuji, takže za chvíli čekejte soutěž. Ještě bych chtěla napsat, že aby jste tento článek nebrali jako nějaké vychloubání, že jsem byla ve **** Hotelu (jak se za chvíli dozvíte) a tak. Jdeme na to:


Jeli jsme tam na víkend, a jak už jsem psala jeli jsme do Maďarska. Z Brna cesta trvala zhruba 4 hodiny. Hotel do kterého jsme jeli a ve kterém byl i AquaWorld byl v hlavním městě Maďarska Budapešť. AquaWorld patřil k tomu hotelu takže to bylo spojené. Byl to **** Hotel Resort. Samozdřejmě musíte čítat s tím že když je****, že to tam nebude zrovna nejlevnější.


Takhle nějak vypadal :) 



Obrázky jak to vypadalo vevnitř (společná jídelna a pokoje) máte tady:



Tak myslím že Hotel už jsem vám představila a teď se vrhneme na samotný AquaWorld. Myslím že tam není moc co popisovat. Bylo to tam rozdělené na jakoby dvě části. Ta první byla taková klidná-bublinky, voda 35°C výhřivky. Vypadalo to tam nějak takhle:


A pak tam byla taková zábavnější a hlučnější část spíše na vydovádění pro nás pro děti. Tobogány, normální bazén, plavecké bazény a různé skluzavky :) Ta vypadala nějak takhle:


Můžete zde navštívit  saunu, různé druhy masáží a dokonce i posilovnu :)


A takhle nějak to tam vypadá v létě: 



Tak snad se vám článek líbil, napište mi jestli jste v Maďarsku v AquaWorldu v hotelu Resort byly, jste se tam chystáte a jaký na něj máte názor :) 

Mě se tam moc líbilo, hlavně večeře a snídaně byly úžasný-neskutečný výběr jídla....

Děkuji za každé +

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.