♥NewShine♥

!Informačka!

Ahoj, dnes tu máme informačku, protože jsem vám potřebovala říct pár věcí...Bude tu celkem 5 témat a myslím že můžeme jít rovnou na to :)


Budoucnost

Každého z nás jednou čeká vybírání školy, povolání a dalších takovýchto věcí. Jsou to velice důležitá rozhodnutí, protože vlastně po základní škole se rozhodneš co budeš dělat za povolání zbytek svého života. Mě už to za chvíli taky čeká, po prázdninách jdu do 8.třídy, ale zatím vůbec netuším kam bych se měla jít učit nebo čemu bych se měla věnovat. Gabrielle Hecl nedávno dala na youtube jedno takové video a týká se to vlastně tohoto tématu. A tady ho máte :) 



Chtěla jsem to sem dát, protože by se to mohlo někomu hodit, napište mi do komentářů nebo do zpráv, co vy by jste jednou chtěli studovat, jestli víte kam půjdete na školu, nebo mi napište co je vaše vysněné povolání, protože si myslím že o tom by jsme se v součastnosti mohli bavit. Takže mi to nezapomeňte napsat!


Jak to bude s články o prázdninách?

Tak to je další téma...O prázdninách budou články vycházet 2x za týden. Až na jeden týden a to hned ten první-(jedu na tábor). A připravila jsem si pro vás věc která doufám že se vám bude líbit. Můj brácha jen tak protože ho to baví, přidává videa na youtube. Já je stříhám a jelikož jsem zjistila že mě strašně baví stříhat vlogy (a myslím si že mi to celkem i jde), tak budu dávat z prázdnin vlogy na youtube. Takže až vyjde první video, (myslím že to bude video z Chorvatska) budu vás informovat :)  A na tohle napojím  na další téma a to je:


Podpořte bráchu na youtube

Chtěla bych vás poprosit, aby jste se podívali na jeho kanál, a pokud se vám videa budou líbit dali nějaký ten like, komentář anebo odběr :) Samodřejmě ty videa nejsou nějak extra je mu teprve 10 let...Ale tak když ho to baví... :) Jmenuje se tam BotanixSmile


500+

To je další téma. Strašně moc vám děkuji, teď už máme něco přes 600+ a je to neskutečný, já jsem si nemyslela že to dotáhnu takhle daleko, ale postupně se začala objevovat všechna podpora, už jsem i párkrát chtěla skončit a myslím že to tady ještě bude, ale strašně moc vám děkuji. Jak už jsem psala na začátku blogování tak za 500+ (1000+, 1500+...) a vždycky po pětistovce bude soutěž o ceny. Ještě je nemám úplně namyšlené ale bude to nějaká asi nějaká kosmetika. Už jste se mě ptali jak to bude jestli vám to budu posílat poštou a co když mě nebudete chtít dát adresu a tak. Tak samozdřejmě budu potřebovat adresu, protože to budu posílat poštou a bez adresy to nepůjde. Soutěž bude někdy o prázdninách. Chtěla bych ještě říct že ano, do soutěže se může přihlásit kdokoliv, ale já bych ceny chtěla poslat někomu, kdo můj blog sleduje pravidelně, pravidelně komentuje moje články a takovéto další věci, ne někomu kdo si vyhledá soutěž a přihlásí se...Ještě jednou děkuji moc :)


Podpora

Tak a tohle je poslední téma a je to podpora. Strašně moc vám děkuji za veškerou podporu a dotazy které mi posíláte vždy když vás poprosím!!! Děkuji moc :)


Tak a to je vše, napište mi do komentáře pokud máte nějaké otázky, napište mi kam pojedete o prázdninách, napište co si myslíte o těch videi z prázdnin na youtube ode mně, napište mi co by jste si představovali za cenu a rozhodně mi napište něco k prvnímu tématu.


Děkuji za každé +


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.