♥NewShine♥

Česká MISS 2016

Ahoj, tento článek už píšu po třetí, ale jelikož jste si o něj psaly, tak jsem se rozhodla ho pro vás napsat :) Vy co jste nečetli můj článek Optické klamy (6) tak tam se dozvíte,proč tento článek píšu už po třetí :) Ještě než začneme bych chtěla říct, že děkuji moc za super návrhy na téma na moji prezentaci. Vybrala jsem si téma o kterém bude dnešní článek (Česká MISS). Někteří mi psaly, ať si vyberu téma, co mě baví a čemu aspoň trošku rozumím a myslím že tohle je něco co mě baví :) Takže ještě jednou všem moc děkuji a myslím že můžeme jít na dnešní článek :)


Česká Miss 

Česká Miss je soutěž krásy, která se pořádá už od roku 2005. Jde tu o tři místa. Třetí a druhé místo zvolí hlasy diváků. První místo vybere dvacetičlenná porota. 

1.Místo Česká MISS 

2.Místo Česká MISS World

3.Místo Česká MISS Earth


Ročník 2016 

1.Kristýna Kubíčková

Je jí 18 let, narodila se a žije v Ostravě. Ve svém volném čase se věnuje pečení dortů a kromě toho chodí pravidelně do fitness centra a tancuje. O sobě by řekla, že je pozitivní a usměvavý člověk, ale někdy je až příliš ochotná a milá. Jejím největším životním vzorem je maminka.


2.Lucie Dušková

Je jí 19 let, narodila se Plzni, dnes žije ve Vejprnici. Intenzivně se věnuje tanci a aerobiku. Usilovně pracuje na kariéře modelky. O sobě by řekla, že je empatická a cílevědomá, s tím je spojená i její tvrdohlavost. Jejím největším vzorem je její maminka, která je neskutečně silná žena.


3.Natálie Kotková

Je jí 22 let. Narodila se v Ústí nad Labem, žije v Praze. Její prací i velikou vášní a zábavou je její blog a YouTube kanál. Celkově má ráda pohyb, chodí pravidelně na jógu, street dance, aktivně cestuje a provozuje longboarding, snowboarding, surfuji. O sobě by řekla, že se snažím vše brát s úsměvem a nedělám si velkou hlavu z maličkostí. 


4.Andrea Bezděková

Je jí 21 let. Narodila se a žije v Náchodě. Má ráda zimní sporty, tenis a hodně se věnuje tanci, konkrétně roztleskávání. O sobě by řekla, že je společenská, tvrdohlavá a cílevědomá. Jejím vzorem je Cara Delevingne, protože je krásná, zábavná, užívá si života a svou práci dělá skvěle.


5.Nikola Kováříková

Je jí 22 let. Narodila se ve Zlíně. Velice ráda čte, cestuje a sportuje. Intenzivně se věnuje józe, dynamickému boxu a fitness. Baví ji škola. Je pokorná, empatická a ctižádostivá. Snaž se být vždy sama sebou


6.Šárka Zdvořilá

Je jí 20 let. Narodila se v Broumově a nyní žije v Orlové–Lutyni. Je umělecky založená, má ráda design, kreslím a tancuji. O sobě by řekla, že je milá, ochotná a strašně ráda spí. Vzorem je pro ni každý, kdo si jde za svým snem.


7.Adéla Rezková

Je jí 21 let. Narodila se a žije v Uherském Hradišti. Příležitostně pracuje jako hosteska. O sobě by mohla říci, že je komunikativní, optimistická a netrápí se věcmi, které nemůže změnit. Ráda spí a strašně nerada uklízí. Jejím vzorem je Simona Krainová.


8.Michaela Hávová

Je jí 22 let. Narodila se a žije v Praze. Ráda sportuje a věnuje se svému blogu. O sobě by řekla, že je cílevědomá, usměvavá, ale i přehnaně sebekritická. Jejím velikým vzorem je irská bloggerka Pippa. Podle ní je to žena, která má skvělý vkus a inspiruje ji.


9.Vendula Neumanová

Je jí 23 let. Narodila se Českém Krumlově a dnes žije ve Velešíně. Sport je jejím velikým koníčkem. Věnuje se Tabata tréninkům, TRX a kickboxu. Zajímá ji také výživa ve sportu a cvičí s dětmi. O sobě by řekla, že je upřímná, spolehlivá, pokorná a někdy až přehnaná puntičkářka. Vzorem je pro ni každý dobrý člověk, který pomáhá všem potřebným.


10.Dominika Košťálová

Je jí 22 let. Narodila se a žije v Českých Budějovicích. Mezi její koníčky patří zpěv, cestování, četba, sport a to konkrétně závodní fitness aerobik. O sobě by mohla říct, že je neustále v dobré náladě a má smysl pro humor. Jejím vzorem v rodině je moje maminka a z oblasti modelingu obdivuji Taťánu Kuchařovou pro její vnitřní krásu a schopnost pomáhat ostatním.


Miss se konala 2.4.2016, takže už známe vítězky a tady jsou!


3.Místo Česká Miss Earth je Kristýna Kubíčková s číslem 1


2.Místo Česká Miss World je Natálie Kotková s číslem 3


1.Místo Česká Miss je Andrea Bezděková s číslem 4


Tady jsou další fotky:




Celý díl si můžete stáhnout na ulož.to :)

Tak tohle by bylo pro dnešní článek všechno, napište mi kdo byla vaše favoritka a jak se vám líbil ročník 2016 :) Moje favoritky byly číslo 1, 3 a 7 :) 


Děkuji za každé +


Komentáře

arual(♥ We love DIY ♥)

Dobrý článek!
Akorát si myslím, že první místo měla vyhrát nějaká jiná. Andrea mi přijde jako normální ženská (vzhledem) a já si myslím, že Miss je spíš o kráse.
PS: Nic proti, je to jen můj názor.

arualTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

jitka 2015

je to přepsaný třeba Krystýna Kubíčková
https://www.google.cz
/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=6&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiMmujhzoTMAhWmK5oKHf3VCEIQFgg0MAU&url=http%3A%2F%2Fwww.ceskamiss.cz%2Fmiss%2Fdetail%2F187%2Fkristyna-kubickova&usg=AFQjCNEiHp_JXvJjpTBXHf4-DsitsZwqFg

je to ale upravený aby to nešlo poznat

jitka 2015To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ElzaVIP

jitka 2015: Ano o každé miss je to přepsaný ze stránky "Česká Miss", ale ne pro to aby to nešlo poznat, ale aby to bylo ve 3.os (třetí osobě), tak nechápu pro tady vyvádíš smajlsmajl

ElzaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.