♥NewShine♥

Informačka (Uletěli mi nápady na články?)

Ahoj vítám vás u dnešního článku a dneska tu máme Informačku, jak už jste si určitě z názvu přečetli. Je tu pár věcí které bych vám chtěla sdělit a poté bych vás chtěla o něco poprosit!


Uletěli mi nápady na články, ztratila jsem je v moři?

Jak už určitě víte, jsem u moře v Chorvatsku. To ale není moc důležité. Na papíry si píšu svoje nápady na články. Který článek kdy vydám a další věci týkající se článků. Možná to tak někteří máte taky. Ty papíry jsem si vzala s sebou do Chorvatska, protože i tady chci vydávat články. Používala jsem je jako záložku do knihy. Včera jsme byli na pláži a já si četla tu knihu a papíry dala pod deku. Chvíli jsem si četla ale potom jsme šli na zmrzlinu. Knihu jsem položila do kabele a papírky nechala pod dekou. Deku nám vítr neotáčel, takže jsem si nemyslela že odletí. Ale mýlila jsem se. Přišli jsme zpátky a jediná moje deka byla otočená a papírky samozdřejmě nikde! Hledala jsem je všude, chodila po pláži tam a sem, hledala v koši, že by je někdo vyhodil ale nic! :/ Odletěli my všechny nápady na články! 

Chtěla bych vás poprosit, aby jste mi do komentáře psali otázky na ask a články na přání! Strašně moc mi tímto pomůžete! Nepamatuji si moc článků, které byly na tom papíře... :/ Předem moc děkuji <3 Moc mi tím pomůžete! 


Vlogy z Chorvatska na youtube?

Dále bych vám chtěla říct že na youtube už jsou vlogy ze čtyř dnů z Chorvatska. Na youtube mě najdete jako Elza Kropáčková! Tyto vlogy jsou odměna za 500+ hrozně mě to baví, ale zabírá mi to hrozně moc času. 


Tohle jsou 2 věci které jsem vám chtěla říct a ještě jednou vás prosím, pište mi do komentáře otázky na Ask, nebo články na přání a nebo další takovéto věci. Moc mi tím pomůžete <3 Děkuji moc! Děkuji moc za všechnu podporu. Je mi to hrozně líto! Ještě jednou předem moc děkuji!


Komentáře

2lucie(♥Sexy Bláznivy Kočky♥)

Nosíš brýle?
Jakou značku kosmetiky máš nejraději?
Čím chceš být až budeš velká?
Daš si radči čaj-malinovku?
Píšeš propiskou nebo tužkou?
Jaký byl tvůj poslední sen?
Nejlepší člověk na zemi?
Máš radči kuřecí nebo vepřové?
Jaká byla tvá nejlepší dovolená?
Nosíš radči stříbro-zlato-bižuterii ,proč?
V kolik chodíš o prázdninách spát?
Máš kluka?
Tvoje nejoblíbenější hra na registraci kromě hpd je jaká?

2lucieTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.