♥NewShine♥

AquaBabes

Ahoj, dnes tu máme článek který se bude týkat AquaBabes, o kterých se za chvíli něco dozvíte. Někdo možná tuší kdo to je, někdo ví, a ti kteří ne, tak jste tu správně :D Ještě než začneme bych vás chtěla poprosit ať mi píšete otázky na AsK pokud máte nějaké dotazy :) A jdeme na to:


AquaBabes

AquaBabes je hudební projekt, který vznikl s cílem podporovat v Česku mladé talenty a pomoci jim nastartovat hudební a uměleckou kariéru.  Jeho organizátorem je hudební vydavatelství Universal Music za podpory značky pramenité vody Aquila. Projekt AquaBabes byl poprvé realizován v roce 2014. Odborná porota vybírá každý rok prostřednictvím castingu umělecky nadané dívky, které následně utvoří hudební skupinu. Té je na dobu jednoho roku propůjčena značka AquaBabes, pod níž dívky nahrají píseň a natočí videoklip. Získávají tak zároveň možnost dostat se do prostředí profesionálů z hudebního a kulturního průmyslu, což jim má následně pomoci v rozvoji vlastní kariérySestava AquaBabes se vzhledem k charakteru projektu každý rok mění. Vybírány jsou zpravidla dívky s hudebním vzděláním či praktickými zkušenostmi z vystupování na koncertech, v muzikále nebo divadle. Šanci ale dostávají i talentované dívky, které zatím žádné profesionální zkušenosti nemají. Každý rok, jak už jsme psala se slečny vybírají nové a nové slečny, proto jsou s v každém jejich klipu jiné. Zatím vyšly 3 klipy.

1 Klip (1.ročník, 2014) NEŘÍKEJ MI BABY

První sestavu AquaBabes tvořilo šest dívek – Barbora Fialová, Ivy Hoang, Angeé Svobodová, Elly Zoubková, Anna Lipoldová, Karolína Klímová. Šestice se proslavila písní Neříkej mi baby. Ta se následně stala nejsledovanějším českým hudebním videoklipem na YouTube pro rok 2014. Kapela v současnosti působí na hudebním poli v čtyřčlenné sestavě pod názvem Basix. 

2 Klip (2.ročník, 2015) ČISTÁ JAKO LÁSKA

AquaBabes pro rok 2015 utvořila pětice dívek ve složení Ilona Maňasová, Míša Mrázková, Aneta Vaňková, Monika Pavlačková a Karolína Blehová. Sestava společně nahrála singl Čistá jako láska. Video k písni získalo v roce 2015 první příčku v žebříčku nejsledovanějších reklam na YouTube. Tři ze členek (Aneta, Ilona, Karolína) společně nadále fungují jako hudební skupina May-cup. 

3.Klip (3.ročník, 2016) NEJSEM DALŠÍ

Do třetího ročníku AquaBabes bylo vybráno šest dívek – Eliška Černá, Melinda Noáková, Sabina Olijve, Nikola Tesařová, Marie Svobodová a Sára Milfajtová. Na konci dubna 2016 vydaly svůj  singl Nejsem další. Z třetí sestavy AquaBabes je mezi publikem nejznámější členkou Melinda Noáková, která se v roce 2015 účastnila čtvrté sezóny pěvecké soutěže SuperStar, kde se probojovala až do semifinále. 


Tak teď jste se dozvěděli něco o samotných skupinách a klipech a jdeme na fotky :)


1.ROČNÍK-NEŘÍKEJ MI BABY


2.ROČNÍK-ČISTÁ JAKO LÁSKA


3.ROČNÍK-NEJSEM DALŠÍ


Mě se nejvíce líbí asi 3.ročník :) A i ta písnička je super :) A tady máte všechny tři klipy!


NEŘÍKEJ MI BABY


ČISTÁ JAKO LÁSKA


NEJSEM DALŠÍ


Tak doufám že se vám dnešní článek líbil, do komentářů mi pište otázky na ask, a napište mi tam i jestli máte rádi AquaBabes, jaká písnička se vám od nich líbí, jaká ne a nebo mi napište který ročník se vám líbil nejvíce :)


Děkuji za každé +


POSÍLEJ OTÁZKY NA AsK!



Komentáře

Spectra38VIP

Super článek:
Otázky:
Kabelka , vak, nebo batoh?
Pop nebo rock muzika?
Máš plány na prázdniny?
Oblíbené pití, které piješ nejvíce v létě?
smajl

Spectra38To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.