• Tajná mise •

♥Zamilovaná #3♥

►Tajné ahoj◄

Dnes je tu konečně další díl ZAMILOVANÉ. Dnešní díl přinese zajímavé pocity. A bude to vlastně jen o jednom.

No pojďme na to :)

Zamilovaná #2

Zamilovaná, díl 3. - Mám mu napsat?

Píp, píp. ,,Co to je?“ Telefon, jako by se zbláznil. Bylo 7 hodin ráno a on se restartovat, tím mě probudil. ,,Ach né“ Právě mi to došlo. Dnes, dnes je TEN den. Napíšu mu k narozeninám, aby si mě všiml. Zachvělo se mi v břiše. Nesmím na to myslet. Vzpomněla jsem si, že mám jet na půldenní výlet na kole. Myšlenka sem, myšlenka tam. Pak jsem si uvědomila další věc. Nikolas není ten mobilní typ. Co když tu bude jen jednou za den a to zrovna v té chvíli co já budu na výletě? Přeci mu nenapíšu, když nebude online.! OSUD. Vzpomněla jsem si. Co se má stát se stane.
    Bylo kolem 3. hodiny odpolední, když jsem dorazila domů, na dosah wifi. Nějak jsem si to neuvědomila a po nějakém čase jsem se podívala na online přátele. Hrklo ve mně! „Ne! Nenenenene! Je online!“ Nádech výdech. V tu chvíli jsem se začala potit, tep jsem měla snad 120 za minutu a rudost v mých tvářích mi řekla: „Jdi do pokojíčku“. V tu chvíli jsem měla klid. Nastala ta chvíle. „ Přeci mu nenapíšu hned, počkám 5 minut“ Moje pocity byli jako bych vyhrála milion. Strach s radostí a dobrodružstvím. Čas plynul pomalu a já čekala na onen určitý termín. „Už jen minuta“… A pak, ani jsem to nečekala a poprvé v životě jsem to udělala. Dala jsem se do psaní! Byla jsem tak ráda a přitom se bála, že jsem otevřela deník a začala psát své pocity:


Noo.. Eh.. :DD Tak teď jsem tady úplně hotová. ÁÁÁÁÁ. Já to dokázala. Poprvé v životě jsem napsala klukovi, jako první!! A to zrovna Nikolasovi k narozeninám. Nesmějte se:DD. Já jak viděla, že je online, tak tep snad 120/min... A já: počkám 5 minut když je online, aby si nemyslel, že na něj čekám :DD. No 5 minut stresu a radosti zároveň. Už! Tak rychle jsem to napsala a odeslala, že jsem ani nepřemýšlela a jen ječela radostí. A teď pozor. Já úplně v představách, že si budeme psát a najednou "klink" zobrazeno. Zatajil se mi dech: Prosíííím, odepiš. Do sekundy mi přišlo: "Díky" Bez smajlíků, ale odpověď byla! Nemůžu tomu uvěřit. Dál už jsem mu radši nepsala. Další krok pro mě jakožto strašpitla. Jsem šťastná

JEDINÁ PŘEKÁŽKA V ŽIVOTĚ JE STRACH!



No takže asi konec :DD opravdu jsem nevěděla jak to lépe popsat. Další díl nebude navazovat :)

Ani nevím, kdy další díl bude, protože tato povídka je.. inu... no prozradím jindy :D


Tak ahoooj :D 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.