Hamster Kingdom
Hra - Hamster Kingdom
Video se načítá
Dream Princess Today
Hra - Dream Princess Today
Video se načítá
Pets Real Haircuts
Hra - Pets Real Haircuts
Video se načítá
 

• Tajná mise •

♥Zamilovaná #2♥

►Tajné ahoj◄


Mám tu druhý díl ZAMILOVANÉ♥, bohužel jsem první půlku psala, když jsem měla blbou náladu tak to také podle toho vypadá, ale nemůže být všechno růžové :D A tu druhou část už skoro znáte :D

1. díl (Nenavazuje, je to takový úvod)


2.díl


Šla jsem se projít se psem a vyčistit si hlavu. Mám před sebou, dá se říct, velké rozhodnutí. Blíží se den, kdy má Nikolas narozeniny, popřeji mu přes chat. I přes něj je to pro mě dost těžké, jsem stydlín a bojím se. Ve škole to bylo: „Suzanne, tak se vsadíme ne?“ Přikývla. „Co uděláš, když mu napíšu“ pokračovala jsem. „Cam. Něco mi říká, že až přijde na věc, stejně to neuděláš.“ Odvětila Suzan, nevěří mi.
Došla jsem z procházky a usoudila, že ji "udělám“ dobře. „Suzan? Beru sázku zpět, stejně jsme se nedohodli, o co se vsadíme“ Napsala jsem ji. Přišla mi naštvaná odpověď. To ale má zlatá ještě neví, že já mu napíšu, jen ji to prostě neřeknu. Tak snad to dopadne dobře.
Kdybyste se mě teď zeptali: čeho se bojíš? Odpověděla bych: Bojím se, že to zůstane u „zobrazeno“, prostě neodepíše. A pokud odepíše, nebudeme mít téma. Ale jak se říká, risk je zisk.
Naštěstí mám ještě několik dní čas. (*)

Bylo odpoledne, škola už skončila a já se jako vždy stavila na záchod. Cestou do školní šatny jsem se podívala na telefon, něco jsem tam hledala. ,,Au“ Do někoho jsem narazila a telefon mi upadl. Shýbla jsem se pro něj, ale ON v tu chvíli taky. Praštili jsme se navzájem. „Pro..“ Zvedla jsem pohled. „Prooo-mmm-ii-ň“ . ,,Ne to já promiň“ Odpověděl, měl krásné oči a kouzelný úsměv. Byl to oční kontakt. Cítila jsem, jak mi tělem přebíhá milion pocitů, motýli v břiše samozřejmě nezaspali. Pomalu jsme se zvedali od země. „Ee- tak já- já půjdu“. Zakoktala jsem po chvilce zírání a oddálila se od něj. Rozešla jsem se a usmívala se jak šílená. Byl to Nikolas.  



Otázky pro vás: (piště do komentářů) 

(*)

1) Co byste udělali vy, být na místě Camilly? Napsali byste mu?

2) Jakou větou byste začali, kdyby vám odepsal, že děkuje za přání. Tak aby vznikla konverzace.

3) Chcete pokračování? :DDD


Pokud se vám bude chtít, můžete na některé z nich odpovědět a poradit tak hlavní hrdince :D


Díky za přečtení a ahoooj:D

Tráápáás

Jak na objem vlasů?

Sny

Komentáře

zuzikovarova(Amazing Girls)

1. řekla bych mu ,ahoj zítra ve škole a zeptala bych se ,jestli bude v 8 hodin na chatu
2. napsala bych mu a co si přeješ k narozkám?
3. pokračování chci určitěsmajl

zuzikovarovaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Vikuška4(Keep calm and smile)

Napsala bych mu a řekla že je to prostě normální hˇe to posilám všem. Taky bych mu napsala že nemá zač a jestli má nějaký úkol co jsme zrovna dneska dostaly a když nedostaly tak bych mu řekla jak oslavil narozky atd. A ty se tak hloupě ptáš? Chceme pokračovániiiiiiiiíííííííííííí!!!!!!!!!!

Vikuška4To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.