• Tajná mise •

•Jako malá•

►Tajné ahoj◄


Dnes jsem tak přemýšlela, jaké věci jsem jako malá nesnášela. Došlo mi, že teď je přímo miluju nebo postrádám :D



1. Spánek

Jako malá jsem nechtěla nikdy usnout, ve školce jsem "po o spaní" nesnášela. Teď bych dala cokoli kdyby se mi podařilo usnout před 11hodinou večerní a třeba mohla spát i po obědě.





2. Školka    

Samé hraní, kámoši všeho věku, hodné paní učitelky. Jojo, tak přesně to jsem neměla ráda. První rok školky jsem prý probrečela v rohu a chtěla maminku :DD Učitelky už údajně nevěděli co se mnou. Teď bych brala vrácení do školky všemi deseti.





3. Velká deváťačka

První stupeň to bylo takový to: Už chci být v devítce, chci na střední, tahle škola je na nic. Inu, devítka končí a já bych měnila kdybych mohla tu devítku zopakovat ještě minimálně 3x :D





4. Jídlo

"Aspoň to ochutnej", "Za maminku, za tatínka" ... A další věty kterýma se mě snažili všichni nakrmit. Samozřejmě maso to jsem vůbec nejedla, nějaká zelenina vůbec. Teď spořádám úplně všechno od salátů po masa všeho druhu :D




5. Počítač a telefon

Jsem neskutečně ráda, že jsem žila takovéto dětství bez telefonu a počítačů.:D Jsem i ráda, že jsem ve 3. třídě dostala svůj první telefon tlačítkovou Nokii a svou první hru jsem hrála na taťkově firemním počítači a to ve věku asi taky té 3. třídy. Byly to oblíkačky. Ale prostě jinak díky tomu, že mě naši i přes škemrání dřív telefon a počítač nedovolili, hrála jsem si na písku a na zahradě a nebyla doma zalezlá za počítačem. Teď mi to docela chybí.




Tak a co jste dělali vy jako malí? 

Ahooj u příštího článku

Komentáře

Dagmar11111(Girl´s Dream)

Já jsem měla taky od třetí tlačítkovou Nokii,Měla jsem ji do páté pak od paté až do ted (jdu do deváté) mám můj nepoužitelný Aligator. Několikrát zapomenuté gesto,takže se muselo vše smazat pak mi na něm nejela polovina brazovky,šel do opravny. Poté na začátku minulého roku spadl před školou (čímž se zničila baterka musela se vyměnit baterka) . Hned týden poté se mi i rozbila přední obrazovka(zakopla jsem u kamarádky doma o její aktovku).Nedávno se mi přimontoval nový,který zase pořádně nedrží a vypadává. Každopádně chtěla jsem se dostat k tomu,že moje nudná mobilová story nejspíš bude pokračovatsmajl. Ráda bych dala plus,ale nějak rychle mi dneska došli.

Dagmar11111To se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.