♥ Můj blog ♥

utečenci 2.část

Bylo mi hrozně, znovu jsem se podívala na Seba a Zoe vypadaly také hrozně vyděšeně, Sofii znaly ještě déle než já.. kamarádily se od první třídy já k nim přišla až do šesté... Bylo na nich vidět že to nezvládají.

Začala se mi motat strašně hlava, rázem mi bylo strašně upadla jsem na podlahu autobusu. Seb se ke mě sklonil zvedl mi hlavu a řekl:,,Co je ti??". Nemohla jsem mluvit ale přesto jsem se snažila alespoň vykoktat:,, Já..já..já... jdou jsem... jsem.... výbuch... střelba..střelba..sm-sm-s-s-smrt... už né prosím né!!!!!!". Bylo mi strašně mé vyze se zhoršovaly, teď to bylo nejsilnější.. po chvilce se mi udělalo lépe. Seb mi pomohl vstát a řekl:..Vize?"... zděšeně jsem kývla hlavou a řekla jsem:,,Mi musíme vypadnout z autobusu  všichni než bude pozdě jdou sem... " Ša jsem za řidičem a všechno jsem se mu snažila vysvětlit ale než to pochopil bylo pozdě dojely nás velká černá auta. řidič autobusu se na mě podíval a začal něco vytahovat z kapsi,,Tady jsou klíčky od auta běžte, jsi naše jediná záchrana..auta je tady za obchoďákem, je tmavě modrý a v zadu je plyšová čivava..." Otevřel dveře a usmál se na mě a řekl:,,Běžte".

Sebastian chytl mě a Zojí za ruku a táhl nás ven ale už bylo pozdě schovaly jsme se za auto co stálo za autobusem.

Uslyšela jsem hlas:,,Všichni okamžitě z autobusu a nikomu se nic nestane". Viděla jsem jak je shlukují před autobus. Všechny děti plakaly, slyšela jsem jejich pláč, ty ustrašené vdechy a výdechy viděla ty ustarané tváře byly to děti.. co od nich chtějí?

Ale ani jsem se nemusela ptát, muž se před ně postavil a řekl:,,Jsem váš nový pán, ty  pojď blíž". Ukázal na uplakaného malého chlapce. Te pomalu přistupovat k němu.,,Bojíš se mě?". Řekl ten muž tomu chlapci chlapec si utřel očička a kývl hlavou. Muž se na něj podíval a do očí mu řekl: a dal by jsi za mě svůj život? zemřel by jsi kvůli mě?" Chlapeček nesouhlasně zavrtěl hlavou. Muž se od něj obrátil a vytáhl zbraň. Seb nás zatáhl dál za auta a zavřel nám oči. Já uslyšela dva výstřely a pak úplné ticho.


Minulý díl: http://www.hryprodivky.cz/blog/a-muj-blog-a/utecenci-1-cast

Doufám že se vám to líbylo, pokud chcete další část tak plus nebo to alespoň napište do komentářů..já za jedno plus vážně nevím jestli mám dělat další díl nebo jestli se vám to nelíbí.. Tak mi to alespoň napište do komentářů

děkuji vaše ada228

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.