♥ Lifestyle with Angie ♥

♥ Módní značky ♥ | A29

Krásný dobrý večer přeji.Je tu další článek a tentokrát o světě módy.V dnešní době je na světě hodně módních značek,od nejlevnějších až po ty cenově nedostupné.Proto jsem si pro vás připravila článek o světových značkách vysokých kalibrů.

CHANEL

Chanel patří určitě k těm značkám,kterým se dostala popularita.Založila ji Coco Chanel vlastním jménem Gabrielle.Vyřkla i známé výroky jako je např.:"Není ošklivých žen,jsou jen ženy které se neumějí udělat krásnými."

 

Dolce & Gabbana

Značku Dolce & Gabbana založili roku 1985 italští módní návrháři Dolce a Gabbana.Jejich klienti patří mezi nejlépe oblékané lidi na světe.Mezi módní ikony co nosí tuto značku jsou například Backhamovi nebo Madonna.

 

Gucci

Tuto firmu založil roku 1921 Guccio Gucci.Nejprve se věnovala potřebám pro koně a později začala vyrábět módní doplňky.

Prada

Italský módní závod, který založil v Miláně v roce 1913 Mario Prada. V začátcích prodával módní dům pouze luxusní kožené zboží a doplňky.

 

Louis Vuitton

Je francouzská módní oděvní značka založená v roce 1854 stejnojmenným návrhářem.
Značka je velmi známá pro svůj LV monogram, který se objevuje téměř na všech produktech firmy jako jsou luxusní kufry a kožené zboží, boty, hodinky, šperky, doplňky, sluneční brýle a zápisníky.

Guess

Je americká oděvní společnost, která působí v mnoha zemích včetně České republiky. Guess kromě oblečení také prodává módní doplňky jako hodinky, šperky a parfémy. Má také vlastní značku s názvem Marciano.

 

To je vše z tohoto článku.Díky za přečtení.S pozdravem A29.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.