♥ Lifestyle with Angie ♥

Vytvořené obrázky k použití na Valentýn | A29

Valentýn.ské obrázky vytvořené mnou. Tvořeno v http://www.befunky.com. Obrázky můžete použít ke své potřebě.   

Vytvořené obrázky k použití | A29

Obrázky jsou tvořeny mnou, můžete je použít. Autorská práva si nenárokuji. Děkuji za pochopení.  Tvořeno v Befunky.com.       

♥ Módní značky-#2 ♥ | A29

Ahoj je tu další díl módních značek! AdidasAdidas je přední světová firma vyrábějící sportovní oblečení, obuv a potřeby. Symbolem firmy Adidas jsou tři černé proužky, které se umísťují většinou v případě oblečení přes celou délku rukávů a v případě bot na jejich vnější boční stranu. V roce 1972 firma přebírá nové logo tzv. „Trefoil“, které připomíná…

♥ Módní značky ♥ | A29

Krásný dobrý večer přeji.Je tu další článek a tentokrát o světě módy.V dnešní době je na světě hodně módních značek,od nejlevnějších až po ty cenově nedostupné.Proto jsem si pro vás připravila článek o světových značkách vysokých kalibrů.CHANELChanel patří určitě k těm značkám,kterým se dostala popularita.Založila ji Coco Chanel vlastním jménem…

♥ DIY-Stylová trička ♥ | A29

Ahojky! Dnes pro Vás mám tip jak si vytvořit ze starých triček nové! Video je sice v anglickém jazyce,ale když budete sledovat,nepotřebujete překlad.Podle videa si můžete vytvořit nádherná trička a nepotřebujete k tomu žádné vymoženosti. ;) Přeji příjemnou podívanou a v komentářích se můžete pochlubit jak se Vám tričko povedlo! ;) S pozdravem A29.

♥ Nanuky ♥ | A29

Ahoj.Mám tu pro Vás další článek,tentokrát jak si vytvořit nanuky!Banánové nanuky v mandlích  Ovocné nanuky Nutellové nanuky Medvídkové nanuky Toť vše! Zdraví Vás A29.

❤Návody na účesy❤ | A29

Ahojky.Nemám co dělat tak jsem pro Vás vytvořila další článek.Tentokrát na téma účesy.Užijte si ho.Copánek na temeni hlavy: Ponožkový drdol: Mašlička: Francouzský cop z ofiny: Tak to je vše přátelé! Pozdrav posílá A29. 

♥DIY-Tričko z legín ♥ | A29

Ahoj.Je tu další článek a tentokrát na téma "tričko z legín".Budeme potřebovat: Legíny a nůžky.Dále postupujeme podle návodu ve videu.Návod: Legíny přeložíme na půl a ustřihneme místo mezi nohami. Děkuji za přečtení,doufám že návod pomohl. S pozdravem A29.

♥ Líčení do školy ♥ | A29

Ahoj. Blíží se nám škola a proto jsem pro vás vytvořila článek jak se decentně nalíčit do školy.Líčení do školy nemusíte přehánět.Stačí jen pár produktů kterými si zvýrazníte obličej.Tady je video:  Díky za přečtení. S pozdravem A29.

♥ Jak sbalit kluka ♥ | A29

Ahoj.Je tu nový článek na mém blogu.Vím že v magazínu podobný článek už byl,ale tady budou mé tipy.Budu ráda když si článek přečtete a okomentujete. Zdravé sebevědomí Je tu první tip a to být sebevědomá.Žádný kluk by nechtěl ustrašenou chudinku,která si nevěří.Ale pozor! Nesmíš to ale přehánět,protože namyšlenou holku by taky nikdo…

♥ Nový blog! ♥ | A29

Ahoj.Jak asi víte měla jsem blog na kterém jsem psala o psech.Nebavilo mě to a proto jsem blog smazala.Začínám od znova a budu jsem psát o všem možném.Najdete tu DIY návody,péči o zevnějšek a vše možné.Budu ráda když si občas mé nové články přečtete a okomentujete. S pozdravem A29. ;)