Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
BallieUp
Hra - BallieUp
Video se načítá
Squares vs. Circles
Hra - Squares vs. Circles
Video se načítá
Pony Run
Hra - Pony Run
Video se načítá
Kick Ass Homer
Hra - Kick Ass Homer
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

Horor zakázaná láska 1/1

Pust si tohle !!! 

Dnes byl fotblový zápas ve kterém hrala Barcelona a Real Madrid. Šla tam Magdalena její sestra Monika a kamarád Lukas. Skore bylo vyrovnané. Monika šla na záchod a Lukas jí doprovodil. Oba byli do sebe již dlouho zamilovaní. Ale netušili to ... Jenže Monice ujely slova. Lukasi ... už není čas na řeči, ale činy...

V tom jí Lukas políbil. Šli spolu na záchody kde se nustále líbali až se začli i osáhávat. Oba se na sebe usmívali. Jenže v tom vešla na záchody Mája. Nikdo si jí ale nevšiml. Utekla s pláčem a myslela si že Monika se sní kamarádila jenom protože se jí líbil Lukas. Jenomže Na záchody přišel chlap a řekl Monice, jestli ted nepoběžíš za svojí kamarádkou do rána budeš mrtvá. Jenom že Monika byla polonahá a styděla se. Navíc jí pán strašně vylekal. Jenže Lukas ji přemlouval at zůstane. Zůstala. Další den šla Mája za Moni. Vyříkali si to. I když v Magdě byla pořád nenávist. Byli  nahoře v pokoji. Zazvonil zvonek. Magda šla otevřít. (sice to byl  Moniky dům jenom že Monika psala úkol a Magda to za ní dělala několikrát. Otevřela a ve dveřích byl lukas. Magda se něj naštvaně podívala a pustila ho dál. Pře lukasem srřela bobříka mlčení.

                      Pust si to!!!!!!!!!!!

Magda slyšela výkřik. Byl to Lukas. Občas křičel jako holka ale to jí ted bylo šumák. Jenomže vešla do Moničenina pokoje a tak výkřik!Monika byla celá od krve! Magda k ní přistoupila. Viděla odkud de nejvíc krve. Odhrnula její vlasy a ... měla rozřízlé hrdlo. V něm vyryté JÁ JSEM TO ŘÍKAL!!!

Tohle byl nejhorší zážitek všech! :-( A nejhorší ... NEVYŘEŠITELNÁ ZÁHADA


Tak doufám že se líbilo pokud chceš takovéhle články častějc tak +  jinak já se ločim a krásný horový den 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.