Cooking with Love
Hra - Cooking with Love
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

Dárek co změní život! 2 díl Za 6 let

Takže minulý díl okomentovaly dvě holky a ptaly se mě jestli to je pravdivý. Tak neni :D ale doufám že to nepřestanete číst. Čím víc ohlasů (ať kritika nebo něco pěkného) za vše jsem vděčná :-)

Tak a teď k knížce. Nyní je Lucce 13 let a má opět narozeniny. Dnes dostane dárek který vůbec nečekala!

Ve škole je to otrava, povzdychla jsem si. Učitelé jsou přísnější než generál a nemám žádné přátele kteří by mě alespoň podrželi. Zrovna začíná čeština a má k nám přijít nějaká holka. Prý je z "chudší" rodiny, narozdíl ode mě. Moji rodiče jsou oba právníci. Jen škoda že se rozvedli. Každý týden u někoho jiného, to se nedá vzládnout. Navíc mám dneska narozeniny. Nejhorší den V ROCE!!! Aspoň že nebude oslava -_-. Hned po škole jdu k mámě a potom k tátovi. Táta celý týden slaví že prý pro mě má něco výjimečného. Takže zazvonil ten pitomý zvonek -_- a je "češtinka". Jen sem se zvedla a už vletěla do třídy učitelka. Tak stát v pozoru! skoro zakřičela jak generá. Zrovna přišla ta holka. Vlasy svázený do prostého culík. Bílé tričko na něm červeno kostkovanou košili a normalní trochu roztrháné džínsy. Tak tohle je Melanie, dodala učitelka. Zkráceně Mel a je... Ta chudinka to ani nestačila doříct a učitelka jí hned posadila ke mě -_-. Když skončila ta NEJHORŠÍ hodina v životě, za mnou přišla ta holka a představila jse mi kde žije a táák. Já jsem jí řekla že nemám zájem a pospíchám domů. Smutně se na mě podívala a řekla no dobře tak příště. Musím uznat že mi jí bylo trochu líto ale fakt jsem nestála o nějaké "falešné přátelství". Šla jsem domů a tam byli máma a táta. Byli vážní a povídali. Takže Lucko, s tátou jsme dali úspory do hromady a koupil společný dárek. Jdi se podívej do kuchyně. Otráveně jsem si povzdychla a šla. V kuchyni byla nějaká krabice. Otevřela jsem jí a tam bylo štěně. Někdo by byl natěšenej a překvapenej ale mě už nepřekvapí nic. Šla jsem do obýváku a zeptala jse. To je všechno?! Máma s tátou jse na sebe podívali a zeptali se mě. Copak ty nemáš radost? Já jsem zavrtěla hlavou. Narozeniny jsou nejhorší den mého chudého života.


Tak doufám že se líbilo. Lucka se přes ty roky pořádně změnila :-(. Dokáže ji dárek změnit? Co se stane z Lucky a Melanie? To vše v přištím díle! Tak zatím ahoj! A pokud se líbilo napiš a dej + pokud ne napiš a proč se to nelíbilo :-(. Tak čusáááááček :-3

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRdCrDrKEIyQGL7eZiDQsqfh_7Uvjc8zN9-TxGDV0yRL_a9rmlKNA

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.