Zvířecí knihovnička

Týrání psů

Takže je tu další článek o pejscích. Tentokrát se ponoříme do života psů kteří nepoznají nic jiného než hlad, strach, mučení a smrt.


Jak jsem psala ve svém prvním článku proč milujeme psy, existuje nemoc díky které jsi připadáte jako nejlepší člověk na světě ale přitom jste jeden z nejhorší. Nemoc je velmi nakažlivá. Jmenuje se pýcha. Ale je jich i více závis, například. Když trpíte touto nemocí muže vám pomoct buď psychiatr, člověk úplně jiné povahy nebo zvíře. Zrovna nějací dospělí a hlavně puberťáci trpí touto nemocí a třeba týrají zvířata. Psům by se dařilo lépe kdyby se o ně někdo staral. Nyní se ponoříme do myšlenek týraného psa.


Dobrý den všichni. Jmenuji jse Rex a jsem z utulku. Moji paníčci mi spíš říkají parchante nebo "prašivej" pse. Jsem v kotci kde se za chvíli už neotočím. A teď zrovna přišel můj pán. Přišel jsem (nebo spíš jsem nemusel udělat nic když mám tak malý kotec) ke dvířkum klece zavrtěl ocáskem a radostně štěkl na pána. Ten kopnul do mé klece a zakřičel na mě svým hlubokým a hysterickým hlasem ať toho nechám. Myslel jsem že alespoň mi dá něco najíst. Alespoň kůži od kuřete. Však on mi řekl že za to že štěkám 3 dny nic nedostanu. Jsem velice hubený. Mám podváhu, průjem, zvracím a mám vnitřní parazity a strašně moc blech. Za pár dní někdo na mého pána (asi jeho přítelkyně která se vždy málem rozbrečela když mě viděla) zavolal/a odchytovou službu. Můj pán se dozvěděl že kdyby se zjistilo že mě týral, tak by byl 5 let ve vězení. Hodil mě i s mojí malinkou klecí do potoka. Asi bych umřel kdyby mě  za pár hodin nějaká stará paní nevzala k sobě a nedovezla k veterináři. Nyní jsem už větší nemám podváhu jsem odblešený a odčervený a mám se skvěle. Na mého pána zavolali ochranku a všechno je v pohodě tak ahoj.

Toto byl příběh Rexe. Samozřejmě vymyšlený s dobrým koncem. Ale více než polovina příběhu je pravdivý a ne s dobrým koncem jako měl Rex. Psi a jiná zvířata jsou velice utiskováni. Zvířata jsou ještě více týraná než byl Rex. To ani z poloviny nebylo tak  strašné jako jsou doopravdové příběhy a události. Již několikrát třeba našli kočku v kontejneru v zavázaném pytli kde se málem udusila. Další nesmyslné týrání jsou třeba Množírny. Tam psy týrají tak jak jsi neumíte představit! Psi chovají aby pořád měli štěňata nedávají jim najíst, štěňata jsou ve stresu, feny nemají okduď brát mléko. Pokud si chcete odněkaď vzít psa vemte si z útulku nebo množírny ať tam chudáčci netrpí :"_( . Toto je pouze polovina z týrání zvířat. Už končím nebo se rozbrečím protože týrání mi příde opravdu nespravedlivé. Představte si že místo toh psa  jste tam VY! To je konec doufám že se vám moje články líbí a pokud jste stejně jako já proti týrání zvířat dej + ! Tak ahoj mějte se krásně a užijte si zbytek svého života což nějací chudáčci nemohou :-( .

Komentáře

nymfadoraHPVIP

Nataly 369: pes je mírumilovné zvíře které ti BEZDŮVODNĚ neublíži. Jen nějací lidé z něj dělají krvelačnou bestii smajl pes on neumí jako mluvit jako "člověk" ale nemůžeme považovat za to že neumí. Jako je češština angličtina tak oni mají kočtinu, psouštinu atd... smajlsmajlsmajlsmajlsmajl A jinak když tě má rád je to mazlík atd... nevrčí na tebe jen tak atd.... smajl smajl

nymfadoraHPTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.