Annas Valentine Baby
Hra - Annas Valentine Baby
Video se načítá
 

Zvířecí knihovnička

IN MY HEAD 2

Takže čau! Máte tu 2 díl IN MY HEAD. Tak si to užijte a :-* A kdo ještě nezkoukl úvod postav atd.. tak tady jinak to nepochopíte :-) Postavy


V Narthytopii:

23:53

Mia seděla na kolouškem co měl teplotu. Byl neklidný a strašně horký. Mia byla nervózní a neustále ho hlazením uklidňovala. Jeho matka vedle něj v nervozitě pošlapovala. Hned potom si vedlě něj lehla. Najednou se z řeky Chryzantény vynořila její sestra Nightroon. Byla rudá vzteky. Mia která byla od jakživa samostatná a citlivá se jen tak s někým nepohádala :-). Snažila se vždy vyjít vstříc a být milá. V klidu ze strachem v očích, které pořád hleděly na kolouška se v klidu zeptala: Co se děje? Nightroon jiskřily oči. To ty?! Mia obrátila zrak a podívala se na Nightroon. Co?! :-( v hlase jí zazněl smutek. Ty! Ty si určitě nám do hlubin Chryzantény poslala ty obrovské klády atáák dále! Zničilo to naše pole zlata a střibra!!! -_-. Mia nekdy nebyla jako její sestra. Nejen že nebyla mořská panna ale také byla samostatná, ikdyž se o ní všichni zajímali. U Nightroon to bylo naopak. Tak nikdy nebyla středem pozornosti, ale přesto o ní velmi stála. Byla šikanovaná, mezi suchozemci že jezdí na vozíčku (nikomu nedošlo že nemůže chodit když má ocas -_-) a posmívali se jí. Až v moři začala být velice oblíbená. Mia by nikdy nezalhala. Pokud by teda nezáviselo na životě zvířat. Nikdy nezhřešila, ani nic neukradla. Za to její sestra pořád měla nějaký prušvih a byla to jako ostatní panny kleptomanka. Mia se nechápevě zadívala. O ničem nevěděla. Řekla: Proč bych ti asi ničila stříbro a zlato? Nightroon: protože moc dobře víš že miluju zlato a stříbro! Víš že by jsi mi uškodila!!! Mia: Pokud mě znáš, tak by si věděla že já bych nikdy nic takového neudělala :,(. Když v tom z řeky vyplavaly dvě mořské panny. Nightroon  utíkej!!!!!!!!!!!!!


12:35 

Na zámku

Lucia si uplétala copánky a dávala jsi do nich mašli. Byla velice půvabná. Vzala jsi krátké šaty s tyrkysovou barvou a flitry. Když byla hotová šla do velké síně, aby dala otci pusu a oznámila mu že jde do lesa. Po pravdě chtěla se přemístit na zem a poznat Foxstrapa. Cestou potkala Činkara. Řekl jí že je velice krásná a  políbil jí ruku. Lucia mu řekla: Činkaro, :-) vždy mě tvé činy pobaví ale teď nemám čas! -_- Potřebovala se co nejdřívě dostat na zem nebo by tou nedočkavostí zahynula :D. Běžela až do síně. Velká síň byla jedna z nejkrásnějších věci co na zámku měli. Měla velké ozdobné slouby z pravého stříbra,stoly z pravého zlata, propojeného z dřevem. 1689 obrazů celkem v sále bylo. Byl to celý rodokmen. Na každém rohu byly bazénky proto, né aby se v nich někdo "koupal" ale pro to aby se do hradu mohli dostat i lidé co žijí v Chryzanténě. Podlaha byla rudá jak krev, se samích rubínu. Okolo zlato-dvřevěných stolů byli buď: sochy mořských živočichů : ryb, lachtanů, delfínu, žraloků ... a nebo lesních živočichů: Jelen, laň, vydra, atd...

Najednou jí překvapilo: Stála tam Mia!!! Její otec seděla v trůnu a poslouchal co mu Mia vyprávěla dokud nepřišla .... Mia byla její nejlepší kamarádka, ale jelikož Mia žije v lese Mongomery, se vídají zkrátka z řídka. Zskřičela: Mio!!! :-3 Objali se, daly si pusu na tvář a vítaly se. Lucia se zeptala Miy: Co tu děláš? :-) Když v tom Mie zmizel úsměv z tváře. Včera vyhořela čtvrtina les Mongomery. Potřebovala jsem tě najít a tvého otce. Potřebuji aby mi dal nějaké zlaťáky ať můžu nakoupit a vysázet nějaké stromky a jestli by mi nějací poddaní nepomohli. Ale hlavně tebe. Moc zvířat zemřelo a potřebuji aby si mi pomohla je všechna obživit. Sama na to nestačím. Ty máš ale sílu za deset :,). Ale hlavně, umřelo mi jedno srnče :_(. Když v tom se rozplakal. Lucia jí objala. To srnče byl můj poklad :_( Bylo jako moje vlastní dítě. Položila bych za něj život. Ale, jako by se vypařil. V tom začal s ní téct prou slz. Lucia jí chápala. Mia byla jako její sestra. Rozhodně lepší než Lilia -_-. Když o ní mluvíme, tak ta stála a vysmívala jse Mia a Lusii. Lusii začala téct slza když v tom jí přerušil Ohio. 

Moc mě mrzí že vám zemřelo "srnčátko" a že vyhořela čtvrtina lesa atd ale poddané vám jen tak nepošlu :-) jen kdyby sami chtěli, ale jinak tady máte pár zlaťáku. Mia si vzala pytlček vysypala jej a vypadlo 5 zlaťáčku. Lucia se rozhořčila: OTČE! Co to má znamenat. Lilia které pořád přišly směšné Miiny city k lesu a srčeti se pořád smála si nevšimla že se k ní Lucia blíží. Vzala její blíé rouchou a kousek jej utrhla. V tom se Lilia naštvala. Co si to dovoluješ?! Ohio byl také naštvaný. Lucio jdi do svého pokoje a přemýšlej cos provedla! Lucia však neposlechla. Utržený kousek roucha vzala, otevřela truhlu a vzala tak nejméně 10 hrstí rubínů. Dala "ošatku" Mie která jí objala se všech sil a vřele poděkovala.

Pokračování příště.


Doufám že se líbilo pokud jo + a čau! (dobrou noc :D)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.