Wattpad girl

Elements Friends - kapitola čtvrtá

,,Takže, když to shrnu. Jsem vládkyně vody. Vlasy se mi zbarvily do modra. Mám na ruce tetování. Dostala jsem šperky. Co mi ještě tajíte?" ,,Ehhhhh..... no..... vlasy se ti ještě můžou zbarvit na tmavě modré, víc tmavě modré nebo na černo. Je to podle nálady," řekla Steph.

,,No super. Spolužáci si budou myslet, že jsem jako Kate." Ale zase není špatný mít vlasy se všemi odstíny modré. ,, Kdo je Kate?" zeptala se Lin. ,,Kate je moje spolužačka. Je to namyšlená a nafoukaná kráva. Vypadá jako Barbína a podvádí!," odpověděla jsem jí. ,,Aha, tak to ti nezávidím." ,,K tomu s ní musím být ještě 8 let na stejné škole. Bude mě stále ponižovat. Nebo do té doby zmrzne v ledu, který ji dám jako dárek." Ušklíbla jsem se.

,,Tak to ti přejeme hodně štěstí," řekla Lili. ,,Dost řečí!," zakřičel na nás Tom. ,,Proč?" ,,Protože už je dost pozdě. Vanessa o tebe bude mít strach." ,,Fajn, tak se mějte. Já už musím. Ráda jsem vás poznala. Ahoj." ,,My tebe taky, Sam. Ahoj," rozloučily se se mnou.

Když jsem došla ke stanu, máma tam nebyla. Asi šla k autu. V tu chvíli jsem na zemi uviděla krev. Ne, prosím řekni mi, že to není tvoje krev, mami. Ve stanu jsem našla dva dopisy. Jeden byl od mámy a druhý od někoho cizího. Rozbalila jsem ten od mámy.

Milá Sam,

chci ti něco říct. Až se vrátíš, nebudu tu. Neměj strach, nic se mi nestane. Víš, já nejsem tvoje pravá matka. Našla jsem tě v lese. Schovávala ses v dutém stromě. Bylo ti asi 7 let. Ten den bylo království napadeno démony. Královně Elisabeth se ztratilo dítě, proto jsem šla prozkoumat les. Nenašla jsem princeznu, ale tebe, Sam. Vůbec ses mě nebála. Vzala jsem si tě domu a vychovávala tě až do teď. Věděla jsem, že jsi vládkyně vody. Bylo to na tobě poznat. Já sama jsem byla vládkyní vzduchu než mi sebrali démoni moc. Dávej na sebe pozor.

Věř jenom Tomovi a svým novým kamarádkám. Nehledej mě prosím. Najdi svoji pravou rodinu. A vyhlaď ze světa tu temnotu. Vím, že to dáš. Ve stanu jsem ti nechala peníze. Tom tě dostane domu. Buď hodná a nikomu nevěř. Doma jsem ti ještě nechala tolik peněz, kolik budeš na škole potřebovat.

Až dočteš tento dopis, sbal si všechny věci a běž za Tomem. On na tebe do konce prázdnin dohlídne. O svých schopnostech ve škole nikomu neříkej. Buď opatrná.

Tvá milující matka

Jakmile jsem to dočetla, rozbrečela jsem se. Rozhodla jsem se, že si přečtu i ten druhý dopis.

Milá Samantho Smithová,

chci ti oznámit, že je tvá matka mrtvá. Bránila se, ale nakonec zemřela. Nepleť se nám do cesty nebo zemřeš jako ona! Stejnak si tě najdem. A seberem ti moc. Pak zemřeš. Cha cha. Jsi jen bezbranný spratek, který dostal neuvěřitelnou moc. Ale ta bude už brzy naše.

S láskou Démon : ) : ) : )


T-ten dopis je napsaný krví! Rozbrečela jsem se. Za tohle zaplatíte. VŠECHNY VÁS ZABIJU!!! Sbalila jsem si věci a odešla za Tomem. Už byla noc, takže les vypadal tajemně. Najednou jsem uslyšela kroky. Viděla jsem černou postavu. Trefila mě něčím ostrým. Začala jsem padat do spánku, když se najednou les rozzářil. Ta postava ke mně přišla a vzala do náruče. Víc si už nepamatuju, protože jsem omdlela.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.