Wattpad girl

Elements Friends - kapitola pátá

,,Sam, vzbuď se prosím," ozval se něčí hlas. Otevřela jsem oči. Vedle mě stála ta postava z lesa. ,,K-kde to jsem?" ,,Jsi u mě doma," řekl ten kluk. ,,Kdo jsi? A proč jsi na mě poslal tu ostrou věc?" ,,Já jsem Jack. Syn Vanessy. Tvůj zachránce. A neposlal jsem na tebe ten nůž. To byl Alex." ,, Takže ty jsi můj nevlastní bratr? Moment.... ty jsi démon!," vykřikla jsem. ,,Ano, jsem tvůj bratr. Neboj, nejsem zlý.

Když jsem zjistil, že mi zabili matku, dostal jsem velký vztek. Řekli mi, že ti chtějí sebrat moc. To jsem jim nemohl dovolit. Proto jsem tě zachránil, sestřičko. Unesli mě, když mi byli 3 roky. A udělali ze mě démona. Chci ti pomoct, Sam." ,,Pomstíme matku, Jacku, " řekla jsem. ,,Ano. Budu ti posílat informace o napadením. Abyste byli připraveni. ,,Děkuju, Jacku. Jsem ráda, že jsi můj bratr." ,,Já taky," řekl a objal mě.

,,Sam, je čas jít. Mám strach, že tě tu někdo najde." ,,Máš pravdu," souhlasila jsem s ním. ,, Chytni mě za ruku," přikázal mi. Poslechla jsem a chytla ho za ruku. Hned potom jsme se objevili v jeskyni.

,,Kdo jste?" ozval se hlas Toma. ,,Tome, to jsem já, Sam." ,,Ta kráva?" ,,Jak si mě to nazval?!" ,,Ehhhh........... p-promiň, Sam," zakoktal. ,,Omluva přijata, ale už mi takhle nikdy neříkej."

,,Co potřebuješ?" zeptal se Tom. Nedokázala jsem tu bolest snést a rozbrečela se. „Co se stalo?" „Zabili nám matku. Jsem Jack. Syn Vanessy a démon. Nejsem zlý, přišel jsem vám pomoct." „To je mi líto, Sam. Od teď budeš bydlet s holkami," oznámil mi človíček. „Děkuju." „Zítra si dojdeš domu pro věci a peníze, ano?" „Ano!" zvolala jsem.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.