Wattpad girl

Elements Friends - kapitola třetí

Sam

Když jsme dorazili na místo, zeptala jsem se matky jestli bych se nemohla projít po okolí. Souhlasila, ale jen na dvě hodiny. Škoda. Šla jsem tedy do lesa. Už jsem se chtěla vrátit, ale něco mě zaujalo. Byla to docela velká jeskyně. Pomalu jsem do ní vešla, když se tu někdo náhle objevil. Přede mnou stál nějaký mužíček. „Ahoj, ty jsi Sam?" Zeptal se mě. „K-kdo jsi?" To je divné, já nikdy nekoktám. „Já jsem skřítek Tom." „Já jsem Sam."

„No konečně, to ti teda trvalo," řekl Tom. To na mě čekal nebo co? „Sam, svět je ve velkém nebezpečí!" „A co já s tím mám dělat," vypálila jsem to ze sebe. „Ty ho musíš zachránit, hlupačko!" Tak takhle mi nikdo říkat nebude! „JÁ TI DÁM, ŘÍKAT MI HLUPAČKO!!!!" vykřikla jsme a polila ho hrozně studenou vodou. Ani nevím, kde se to ve mně vzalo. Překvapilo mě, že ta voda vytvořena mou rukou. Vůbec jsem nevěděla, že tohle dokážu.

Zíral na mě jak na blázna. Neudržela jsem se a vyprskla smíchy. „Čemu se chechtáš ty hlupačko!" Agrrrr!!!!! Já ho asi zabiju za živa! „Ještě jednou mi řekneš hlupačko a je po tobě!" vyhrožovala jsem mu. „Fajn ty huso." Jakmile to řekl, schytal další studenou koupel. K ní jsem ještě přidala kroupy. On tam stál s rudým obličejem a já se popadala za břicho. Páni, to je fakt legrace. „Na blbosti nemáme čas hlu-," zarazil se a řekl: „Na tohle nemáme čas, Sam." To je mnohem lepší.

Náhle se vedle Toma objevily tři holky. „Ahoj Tome, co se ti stalo, že jsi tak mokrej," zasmála se rudovláska. „Neříkej, že jsi spadl do jezera." Přidala se k ní bruneta. „Nechte toho!," řekl Tom uraženě. „Dobře dobře, promiň," omluvili se mu sborově. „Sam, tohle je Lilien," ukázal na holku s fialovými vlasy. „Rudovláska je Stephanie a bruneta se jmenuje Lin," představil mi je. „Ahoj, já jsem Sam. Těší mě." „Nás taky." „Sam, toto jsou elementy. Lilien je vzduch, Stephanie oheň a Lin země." „A kdo je voda?" Zeptala jsem se Toma. „Ty jsi voda, krávo!" Zase schytal další koupel.

„Už vím, proč jsi byl mokrej," popadala se za břicho Steph. Ostatní se k ní přidali i já. Nakonec jsme všechny ležely na zemi a dusily se smíchem. Tom tam stál celý rudý, že jsme nemohli přestat. „KURVA UŽ PŘESTAŇTE!!!!!!" zařval na nás (omlouvám se za to slovo kurva, ale nemohla jsem si prostě pomoct). „Vítej mezi nás, Sam," řekla Lin a objala mě. „Děkuju."

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.