Twailightina knihovnička

Poslední přání - Povídky

Vítejte u dalšího článku, tohle bude takové... na způsob povídky Zklamání, jestli jste četli je to to nejsladší a nejodpornější co jsem kdy viděla )takže doporučuji přečíst) , pokud nejste moc na ty věci okolo srdíček a motýlků.. utíkejte! Rychle utíkejte! Ani se mi nechce tuhle povídku psát..ale co, mohlo být i hůř, mimochodem už jste mě slyšeli zpívat? XD

______________________________________________________________________________________

Pro všechny ve kterých jsem se kdy zklamala,

pro všechna kterým jsem dala část svého mladého srdce a oni ho podupali v prach, pro všechny co mě nechali kráčet temným lesem plným vlků samotnou. Pro všechny co jsem kdy milovala.

Billy, je to už dávno, ale nikdy nezapomenu na jiskru v tvých očích která značila to dětské uličnictví, nikdy nezapomenu na první polibek který jsem dostala právě od tebe, nikdy nezapomenu na to jak jsi mi řekl že se stěhujete, pak jsi odešel, a já tě už nikdy neviděla.

Danny, jak by se dalo zapomenout na někoho tak úžasného, když jsem ti byla naprosto ukradená, zpočátku se mi zdálo že skutečně něco jako zamilovanost existuje, ale mýlila jsem se, ani ne po půl roce jsi to vzdal, prostě jsem tě už nebavila a tak jsi odešel.

Johny, nikdy jsem ti neměla říkat že ses mi líbil, to že já tobě ne by mi nikdy tak neublížilo, jako to že ses mi smál.

Harry, možná jsem se ti tehdy zdála hloupá, ale to bylo tím že jsem byla nerozvážná a tak mladá, doufala jsem, ale pak jsem to vzdala, jako později všechno ostatní, neviním tě z toho, jak bych jen mohla.

Dave, byla jsem jen další ze zástupu dívek co tě tolik obdivovaly, až nyní si uvědomuji jak moc láska zaslepuje.

Peetre, nikdy jsem se nemohla vyrovnat tomu co jsi tolik miloval, rychlosti, závodění, autům, neměla jsem motor ani drahou karoserii, takže jsem byla neviditelná, možná že jsi doteď nevěděl co jsem k tobě tehdy cítila.

Matty, kamarád, navždy jen kamarád, nikdy nic víc, tehdy jsem žárlila na tvé starší přítelkyně, ale nyní si plně uvědomuji, jam moc dětinské to bylo.

Díky vám jsem si uvědomila kdo jsem, a za to vám děkuji, navždy.

T.S.N

A tak mi starší dáma ležící na nemocničním lůžku podala tento dopis, poprosila mě abych zašla na adresy jednotlivých chlapců - z nichž jsou teď již jistě zasloužilý staří páni- a přečetla jim dopis, to bylo její poslední přání, když jsem tehdy obcházela jednotlivé pány, někteří plakali, jiní se smáli, ale nikdo z nich nezapomněl, a ani já na ni nikdy nezapomenu, na starou milou dámu a její lásky. 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.