Twailightina knihovnička

Půda - Horory

Ella bydlela v malém rodinném domě na kraji města. Jednou její maminka  musela narychlo odjet , a jí nechat samotnou doma.

Elle to něják moc nevadilo. Bude mít klid, pustí si televizi otevře brambůrky , prostě pohoda. Potom co se rozloučila s mámou odešla do svého pokoje, a četla si. Najednou zaslechla zvuky z půdy. Slyšívala je dost často. Myslela si že se tam zabydlela rodina kun, nebo lasiček kterých je v okolí plno. Ale tyhle zvuky zněly spíš jako řinčení řetězů. Dostala strach.

Zapla televizi a dala ji hodně nahlas. Po chvíli už zvuky z půdy neslyšela. Celé odpoledne byl klid. Když se setmělo. Zvuky se začly znovu objevovat a byly hlučnější. Slyšela jak někdo schází ze schodů na půdu. Připlížila se ke dveřím a zamkla je. Netušila co to bylo a ani to vědět nechtěla.  Celou noc nespala , to co sešlo z půdy se dobývalo do jejího pokoje, škrábalo a kopalo to do dveří. S úderem jedné hodiny ranní to zmizelo.

Když vyšla z pokoje, všimla si že dveře jejího pokoje jsou hrozně poškrábané, a jsou na nich krvavé šmouhy. Udělalo se jí z toho zle. Navíc jí máma  volala  že se její cesta protáhne a že to tam bude muset ještě chvíli sama vydržet. Málem se zhroutila.

V noci se opakovalo to samé co noc minulou. Ale tentokrát se tvor dostal dovnitř.  Ella popadla svůj švýcarský nožík a usekla potvoře ruku. Byl to velký černý lev se škorpioním ocasem. O něčem takovém už Elle slyšela , Mantikora! Jakmile se ruka od zvířete oddělila Mantikora zmizela.

Druhý den přijela Ellina maminka. Jen co se přivítaly všimla si Elle že mamince chybí jedna ruka. Maminka to vysvětlila tím že sekaly se strýčkem dřevo a on se špatně trefil. Prý že už to nebolí.

Mantikora, Maminka... Náhoda? Nemyslím si!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.