Twailightina knihovnička

Počátek - PA haundred house

1.ledna 1983

Dnes jsme se konečně nastěhovaly do nového domu v Los Angeles. Je to překrásný patrový domek se zahradou a maličkým zahradním domkem. Vše je tak klidné a pokojné, předměstí působí vlídně.

Můj nový pokoj je v podkroví , vlastně je to celá půda, a mám ji jen sama pro sebe. Hodně mých věcí je ještě v krabicích, zítra nastupuji do nové práce, těším se, jsem nervózní. Tolikrát jsem o tom už snila.

O dni kdy poprvé vkročím do světa dospělých, a má sestra mě začně považovat za sobě rovnou. Děti jsou nadšené, Tamara i Lisa se radují ze svých pokojíčků, právě si vybalují, slyším jejich nadšený smích. Raduji se s nimi.

Teď už je ale na čase jít spát, zítra bude veliký den..


4. ledna 1983

Je za mnou už pár dní, práce je těžká, ale zvládám ji, jsem ráda že můžu něčím přispět do domácnosti. Dnes se vrátily dívky ze školy nesmírně zamlklé. Ptala jsem se jich jestli jsou na ně děti zlé. Jen kroutily hlavami. Později odpoledne jsem ale slyšela jak Tamara mluví s nějákou holčičkou, asi si zase vypůjčila Elisin telefon, sestře to říkat nebudu, ale tohle Tami přehnala, ví že si ho nesmí půjčovat bez dovolení.

Mnu si oči, jde na mě spánek, poslední dny jsem se moc nevyspala, zdají se mi noční můry, asi to bude tím že jsem na jiném místě a teprve si zvykám.


15.ledna 1983
Včera jsem bylka s Eathonem v baru, na to že byl Valentýn se nechoval zrovna hezky, snad je to jen tím že jeho sestra odjela na internát.

Dívky jsou den ode dne zamlklejší a uzavírají se do sebe, skoro s námi nemluví, bojím se jestli je ve škole nešikanují, budu si tam asi muset zajít.

Nechci do toho tahat Elis, i tak má dost starostí s novou restaurací, a tohle by ji jen dorazilo.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.