♥Stories and my World♥

Sladkosti- součást mého života...

Maršmel!

Napadlo mě udělat nějaký delší článek. Nějakej, kterej by vás pobavil. A tak jsem se rozhodla psát o sladkostech.

Provedu vás mojí budoucí továrnou na sladkosti a ukážu vám budoucí sladkosti! Bude tu spoustu specialit. Třeba čokoláda zkřížená se sušenkou. Prostě budoucí mňamky!

Můžeme začít a doufám, že si v budoucnu něco koupíte!

Vidíte to množství bonbonů? Přímo láká abyste je snědli! Vidíte tam ty... maršmelouny? Představte si, jak se vám rozpouští v puse. A co ta hromada barevných želé bonbonů? Úplně vás to láká, že? 

UPOZORNĚNÍ!

V tomto článku budou budoucí sladkosti. Nesnězte prosím svůj počítač, mobil, tablet nebo notebook. A pokud se to stane, peníze nevracíme!

Gumoví medvídci v ovocném pásku a želé

Máme tu první sladkost!

Tato sladkost se skládá z ovocného pásku

  a gumových medvídků  

Vyrábí se takhle: Vemte si několik pásků a ty přilepte k sobě pendrekovou polevou (opět můj vynález). Poté je dejte do roztahovače (zase můj vynález) a pořádně je natáhněte. Udělejte z nich kolo (uvnitř musí být díra) a poté do nich nalejte želatinu kterou si v době roztahování připravíte (ještě než tam želatinu nalijete spojte konce polevou). Do želatiny naházejte gumové medvídky a sladkost je na světě! 

Dobrou chuť!

Zahaňovačky hladu

Tyto skvělé bobulky 

 budou naplněné výtažkem ze žaludku sytého člověka. Jakmile ji sníte, budete                                              sytí. Vhodné na cesty do zahraničí! Recept bohužel prozradit nemohu!

Chytrolína

Další skvělý vynález je Chytrolína.

   V každém balíčku Chytrolín je přibalena speciální trubička. Na konci stříkačky                                            je odposlouchávadlo a to stačí ve škole zapnout. Vše si nahrajete. Doma pak                                              zapíchnete špičatý konec trubičky do Chytrolíny. Před každou školní hodinou                                              si ji stačí dát do pusy a budete chytřejší než Ajnštajn :-)

Ochranka

Další geniální sladkost je Ochranka! Ochrání vás před každým šprtem který vás ohrožuje!

 

Nabídněte šprtovi tuto ovocnou kostičku. Až ji sní, bude dutej jako ořech. Účinek 12 hodin.

Bylinkové želé pudinky

Jste nemocní a nechcete pít všelijaké bylinkové čaje? Máme pro Vás řešení!

Tyto obyčejné pudinky

v sobě mají rozdrcené bylinky.

 

Stačí bonbon jenom cucat a jste zdraví jako.... jako já! A nejlepší na tomto vynálezu je, že bylinky tam nejdou vůbec cítit! 

Doufám že se Vám článek líbil a musím se přiznat, dalo mi to hodně práce to vymyslet!

Tady máte anketku a hlasujte, jaká budoucí sladkost je váš favorit!

http://strawpoll.me/7059084

Zdar a sílu u dalšího článku!







Komentáře

Slečna Všeználková(Spisovatelky a čtenářky)

Pěkně propracovaný článek, kouzelné fotky,... až budu mít úrovničku 3, musím ti dát plus.
P.S. Celkem mě ale urazila ta Ochranka. Sice bych to stejně možná nejedla, ale... no, to je jedno. Necht' všechny holky těmato recepty ztloustnou a šprti zavřou chvíli držky!
smajl

Slečna VšeználkováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

fixaVIP(♥ We love DIY ♥)

O.o Wow smajl Ten článek je úplně boží.smajl Připomíná mi, že jednou na Prima Love vysílali z USA a to byla taková "firma", kde dělali všechno z bonbonů a měli tam spousta pendreků, lízátek, jelly beans atd. Pak to tedy skončilo tak, že paní majitelce se narodilo dítě. Pak jsem se ještě dívala na něco podobného, konkrétně z Bostonu a tam dělali všechno z cup cakes. To skončilo taky stejně. smajl Nevím, jestli si to ještě někdo pamatuje. smajl

fixaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.