Slohovky :D

Nový příběh?! Ne, nová série příběhů...

Ahoj. 
Takže - pro ty, co sledují můj blog, jistě jste už zaregistrovali, že můj horor Utopená už skončil. 
A já teď budu psát něco jiného. Tedy, později se jistě dám na nějaký nový příběh, ale jelikož v poslední době nemám moc nápadů na nové příběhy, udělám to jinak. 
Místo příběhu rozjedu takovou "sérii" jednoho typu příběhu. No, vlastně by to ani tak nebyl příběh... 
Hned vysvětlím. Jednalo by se o takové, ať už kratší, i delší, vzkazy pro různé osoby - nebo by identita těch osob zůstala prostě utajená a vy byste si je museli domyslet. 
Co na to říkáte? Mě by to hrozně bavilo psát a co je nejlepší, dalo by se to psát kdykoliv, nebyl by to ukončený příběh. Jak jsem říkala, taková "série"... 
A protože mě strašně baví psát a nemám co dělat, nejspíš pár vzkazů vyjde už dnes... XD :D


Komentáře

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

zuzofil: Nechci, aby ses rozbrečela. O to jsem se nikdy nepokoušela.
A asi to nemáš lepší než já, když neumíš gramatiku, evidentně nemáš žádnou slovní zásobu (nebo spíše velice minimální) a neumíš si přiznat, že opravdu tvoje články nestojí za nic. Ano, mé články nejsou dokonalé, na HPD jsou desítky holek, které mají lepší blog, než já, ale já umím gramatiku, mám slovní zásobu a umím se vyjadřovat. Ani jedno z toho ty neumíš.
Jinak, jaký je význam slov "UJASTNÍME" a "NSI"? Protože já znám jen "UJASNÍME" a "SI". Jistě, existuje i "jsi", akorát v tomto případu by se použilo "si". Bohužel nemluvím debilovinou.
A jak jsem se již vyjadřovala, nauč se reagovat. Je to přehlednější.

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

zuzofil: Nope, to tvůj blog za nic nestojí. Já alespoň píšu články, které čtenářům něco dají a na rozdíl od tebe umím gramatiku. A o tom psaní čehokoliv je. Pokud chceš psát, musíš umět aspoň základ gramatiky, jinak to prostě nikdo hodnotit kladně nebude.
Jinak, já ti poradila, jak články vylepšit, jak je dotáhnout k dokonalosti. Nemyslela jsem to špatně, chtěla jsem ti pomoct.
Zajímalo by mě, proč je mladší generace hned tak agresivní, pokud jim někdo nenapíše "Panebože, to je dokonalé, awww, to je nejlepší článek pod sluncem!".

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

CaliopeiaVIP(Poradna pro holky)

Catherine: Mááááááááááááááááááááám XD
Jo, já si vždycky najdu cestu, jak jim to napsat! Jsem noční můra každého youtubera (to se rýmuje xD) XD

CaliopeiaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.