Slohovky :D

Nikdy jsem tě ale neviděla... - 1. Část

Regina Zajícová (po kapitolách se budou střídat pohledy dvou hlavních postav :) ) 

'Tak, pro dnešek jsem já skončila s mluvením, vy mi můžete napsat nějaký komentář, pokud chcete, já se s vámi loučím, a ahoj!' zakončila Zorrie. 
Pro sebe jsem se pousmála a automaticky dala na její nejnovější video like. Ještě jsem nezažila, že by ona vydala něco, co by nebylo jak po scénáři, tak i po technice a editování zkrátka dokonalé. A i tak neoriginální video, jako byl Ask, ona dokázala... osvěžit. 
Zorrie Wap byla rozhodně moje nejoblíbenější youtuberka. Dokonce ani v zahraničí jsem neviděla žádnou youtuberku, která by jí v nějakém ohledu předčila. 
Povzdechla jsem si - všechny videa od ní jsem již viděla a nyní nevěděla, co si pustit - a najela svůj profil na sociální síti Wattpadu. 
Je to stránka určená pro mladé, začínající spisovatele; místo, kam můžou lidi od třinácti let publikovat svoje literární díla. A přesně to dělám já. Psaní mě baví a je to můj největší koníček, v němž se den ode dne zlepšuji. Tedy, aspoň to tvrdí moje mladší sestra Kamila. Ona všechno ode mne pravidelně čte, ať se jedná o výtvor jakéhokoliv žánru, a kupodivu jí to baví. Umanutě pořád opakuje, že bych si měla víc věřit a poslat to někam do nakladatelství, ale já nevím. Já svou tvorbu neshledávám tak dobrou, aby stála za vydání v knižní podobě. 
Ovšem i přesto tajně doufám, že by se to někomu mohlo líbit... je to taková ta sobecká touha po úspěchu v něčem, co mě baví. 
Proto publikuji svoje příběhy na Wattpad. 
Najednou jsem si všimla, že mi přišla nová upozornění. Až moc natěšeně jsem na ně najela a rozklikla je. 
Někdo hlasoval u mého příběhu Neviditelná
Zírala jsem na to s otevřenou pusou. Měla jsem u díla jen šest kapitol, ovšem u každé už jedno hlasování od mého nového čtenáře s přezdívkou Nedůležitá
A ve zprávách jsem od ní měla i zprávu. 
'Ahoj Reggie, moc se mi líbí tvoje příběhy ;) :)' 

---

POVINNĚ PŘEČÍST!!! XD
Ahoj, tenhle můj nový příběh bude něco jiného, než jste ode mě zvyklí. Bude to romance s lehkými prvky fanfikce (budou se tam letmo, ne často, vyskytovat reálné osoby) a dramatem, ale to uvidíte až později :D A nebojte, neskončí to tak, že se tam objeví psychopatický maniak a všechny pozabíjí XD No, i když... :D XD 
Ne, tohle je vyloženě oddechové. 
A bude se to hodně točit kolem YouTube a i Wattpadu a celkově okolo moderního života mladé holky, tak tu nečekejte nic třeba z šestnáctého století XD
*Ehm, bylo tu zmíněné YouTube... vážně si myslíš, že by tu někdo očekával něco z 16. století?* 
*Eh, to asi ne, ale co víš... třeba by si někdo mohl myslet, že se současní youtubeři objeví v té době... XD* 
No nic... ještě závěrem bych chtěla dodat, že se tu bude vyskytovat homosexualita, takže pokud to někomu vadí (což doufám, že takové čtenáře já nemám...) ať kouká - s největší upřímností - vypadnout. 
To je asi k tomuto článku vše a za chvíli u dalšího článku.... Papa! :D 

Komentáře

IntieCakeVIP(ANIME!)

Muhahaha. Takže jak si to představuji : Ta holka bude ta youtuberka, jenže se dozvíš, že je to crossdresser. Ta Regina mu půjde po krku, ale nakonec se do něj.. zamiluje? smajl

IntieCakeTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Lunaris(Píšeme povídky a příběhy)

Zaujímavé. (vážne, prečo stále píšem na začiatok komentáru zaujímavé?)
Príbeh o wattpade je dosť originálny nápad. Škoda že tam nebude psychopatický maniak.
A inak, pripomenieš mi zajtra že ti mám dať plusko?

LunarisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.