Simple is good

Tipy na vánoční dárky

Ahoj, dnešní článek budou tipy na vánoční dárky. Jelikož už jsem nebyla hodně dlouho aktivní tak jsem se rozhodla, že zase něco napíšu. Věci, o kterých budu mluvit jsou většinou zaměřené na určitou osobu. Doufám,že se vám článek bude líbit a můžeme se do toho pustit!


Dárky pro maminku nebo třeba babičku. Já jsem mamce kupovala to co si ona sama vybrala a byla to kniha Zero waste knížka stála nějakých 160 Kč, k tomu jsem jí už jenom udělala košík plný zdravých věcí jako například: tofu, tempeh, sušené datle a spoustu dalších dobrot. Ségra mamce koupila hodinky GINO MILANO MWF14-046B, tohle je přesný typ kdyby měl někdo také zájem a dál jí koupila kosmetiku od Yves Rocher - vánoční kolekci - zlatý čaj. Babičce jsem já sama nic nekupovala, protože celkově jako rodina jí dáme naši velkou fotku, a potom zase kosmetiku Yves Rocher.


Dárky pro ségru nebo tetu. Ségře jsem koupila "pyžamo", kdyby jste se ptali: ,,Proč ty úvozovky?". Tak proto, že ono to tak úplně pyžamo není, je to složenina mikiny a obyčejných tepláků, které jsem koupila zvlášť. Mikina je chlupatá s hvězdičkami, je z Takka a stála 350 Kč, tepláky jsou z Pepca a stály 120 Kč. Pak už jsem jí koupila jenom kalhotky od Calvina Kleina z obchodu u nás ve městě za 247 Kč. Teta se letos stěhovala do nového bytu a tak jsme jí koupili Hodně vybavení třeba nové povlečení a různé doplňky.


Dárky pro tatínka nebo dědečka. Tatínkovi jsem koupila cyklistický batoh jelikož si letos na jaře koupil nové horské kolo a vždy když jsme někam jeli tak si bral takový hrozný starý batoh a já si řekla: ,, Už dost!". A koupila jsem mu nový se Sportisima za 399 Kč, pak jsem mu ještě koupila dárkovou kazetu Nivea z Tesca za 150 Kč. Dědečkovi jsem koupila kazetu se salámy a kazetu s paštikami, protože s babičkou dostanou dohromady ten obraz.


Dárky pro kamarádky. Mé nejlepší kamarádce jsem koupila mikinu z C&A za 200 Kč a pak věci od Balea v hodnotě 100 Kč. Dál jsem udělala "DIY dárek", že jsem koupila hrnek v Pepcu za 35 Kč a ještě lžičky, na které jsem rozpustila čokoládu a dala na to sušené ovoce. Se druhou kamarádkou si dáváme jenom malý dárek a já pro ni mám pouze hrnek zase z Pepca za 50 Kč, který jsem naplnila bonbony. 


Dárek pro paní učitelku. Paní učitelce jsme kupovali dárek jako třída a koupili jsme jí wellness pobyt pro ni a jejího manžela, cena pobytu na víkend byla 2830 Kč.



Doufám že se vám článek líbil a že vám to bylo třeba trochu k pomoci. Mám vás ráda a uvidíme se příště. Mějte se

                                                                                                          


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.