Simple is good

Jak mít estetický Instagram

Ahoj všichniii, určitě většina z vás má Instagram a chce aby právě jeho profil vypadal hezky a dneska vám ukážu jak na to!
Já osobně zrovna na Instagram nepostuju moc fotek, nebo takhle, já na profilu ani žádnou fotku nemám, já jsem spíš "storýčkovej" typ. Ale když už můj profil někdo uvidí, tak chci, aby alespoň moje BIO vypadalo hezky.

1. Profilový obrázek
Já už od začátku co mám Instagram, tak mám pořád stejný profilový obrázek, nemám tam fotku sebe, ani mých přátel, mám tam obrázek černo-fialové "skvrny". Nemám jí tam z důvodu, že bych nechtěla vystavovat svůj obličej nebo tak, ale prostě se mi to tam tak hodilo, a navíc (alespoň podle mě) to vypadá dobře. Když chcete mít estetický Instagram, tak je dobré dát si jednoduchou fotku, klidně i když na ní jste vy, ale ta fotka nesmí být moc přefiltrovaná a celkově moc barevná, je třeba hezké když si tam dáte černobílou fotku.


                                                   

            
                                                                    Moje profilovka


2. BIO ( váš popisek) a Highlights
Vaše BIO by o vás mělo něco vypovídat, třeba co rádi děláte, jaké jste znamení, co máte rádi (hudba, knihy, filmy atd.), a aby to vypadalo ještě lépe, tak to napište v angličtině a hlavně v heslech. Přeci jenom každý pozná jestli tu věc máte rádi když si to tam dáte, tak nač zbytečně psát "miluju ...."
Další věcí jsou také highlights, neboli výběry, mám spoustu kamarádů, kteří mají na profilu výběry, ale nikdo z nich si nenastavil nějaký symbolický obrázek pro celý ten výběr, nebudu lhát já jsem tam také dříve neměla žádný hezký obrázek a taky jsem měla BIO, které se mi nelíbilo. Už existuje spousta aplikací, kde si můžete udělat vlastní highlights covery, ale většina z nich je později zpoplatněna. Já na to například používám pinterest. Pokud mě chcete na pinterestu sledovat, tak tady máte odkaz:
 Pinterest


                                    

                       Předtím                                                                                           Potom


Tady najdete zbytek: Pokračování!!!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.