Simple is good

Jak přežít školu!

Jak přežít školu? - to je otázka, kterou si klade spoustu studentů, předtím, než vůbec do školy jdou. Slovo škola už samo o sobě nezní nějak příjemně, protože většina z nás si představí ty nepříjemné tvrdé lavice, hodiny utrpení, testy a domácí úkoly. Dneska tu pro vás mám pár tipů, které by vám mohly školu alespoň trošku zpříjemnit. 


1. Řekněte si na co se těšíte

Každé ráno si řekněte, na co se budete dnes do školy těšit, nezáleží na tom, jestli to jsou kamarádi, přestávky, váš oblíbený předmět, a nebo jenom to, že použijete ty hezké propisky, které jste si koupili :). Když si takhle určíte, na co se budete těšit, tak se vám do školy bude chodit o něco lépe a alespoň budete mít radost, že tam na vás čeká něco příjemného :). 


2. Udělejte si to-do list


Dělejte si to-do listy, ať už třeba budete mít velké desky, kde je budete mít vytištěné, a nebo malé diáře, kde jste si je vytvořili sami. Je to dobrá věc, můžete si do nich zapisovat testy, úkoly, vaše drobné poznámky jako třeba schůzky atd., budete je mít hezky přehledné a nikdy na nic nezapomenete! Když už jste starší student (třeba VŠ, nebo SŠ) a nemůžete si s sebou dovolit tahat další věc navíc, tak doporučuji Google Calendar, aplikace podporuje jak Android tak iOS, a nebojte, v appce si také můžete různě zvýrazňovat ;).



Odkazy na plánovače a to-do listy najdete společně se zbytkem článku zde:Pokračování

Doufám, že se vám článek líbil budu ráda za sdílení mého blogu na bloggeru a za každý komentář (komentáře můžete psát na blogger)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.