Simple is good

Moje nejoblíbenější aplikace


Telefon, to je věc, bez které už se většina lidí v dnešní době neobejde a nebudu lhát, já na mobilu také trávím velkou část dne. Proto jsem se rozhodla, že vám ukážu jaké aplikace používám nejčastěji, jaké používám třeba na úpravu fotek, na cestování.....

Nejsem si úplně jistá, jestli všechny aplikace jdou na iOS i Android, ale řekla bych, že jo.


Nejpoužívanější


Mezi moje úplně nejpoužívanější aplikace patří samozřejmě Instagram, k tomu ani nevím co dodat, možná asi tak to, že na Instagramu strávím okolo 2 hodin denně. 

Další mojí hodně oblíbenou aplikací je Pinterest, pokud mě tam ještě nesledujete, tak můžete začít. Pinterest mám hrozně ráda z důvodu, že tam najdete prakticky všechno, když hledám nějaké nápad, třeba na Nail arty, nebo různé DIY, tak vždy hledám na Pinterestu.

Messenger, prostě aplikace na chatování :D, já třeba absolutně nepoužívám SMSky, takže messenger pro mě nejlepší volba.

Jelikož jsem studentka a v mobilu žádného studenta by neměla chybět aplikace Bakaláři. Tuhle appku používám každý den, protože neustále checkuju nové známky, testy, úkoly a zprávy od učitelů. 


Fotky&Videa

Asi úplně nejlepší aplikace na úpravu fotek je Lightroom cc, která nabízí jak základní funkce, které nejsou zas tak wow, ale ta placená verze, ta je fakt top. Fotky tady můžete různě projasnit, vyretušovat atd., kdo se zabírá focení, tak rozhodně doporučuji.

Na koláže do stories používám Story Maker, tahle appka není placená, což je na tom super. Další potom podobná aplikace je Unfold, ale ta je bohužel placená. Story Maker je asi lepší varianta.

Moje hodně oblíbená aplikace je taky Kirakira+, která vám vlasně udělá takový ten BLING efekt, že když na něco namíříte ten fotoaparát, tak se vám tam objeví takové třpytivé záblesky.


Zbytek najdete zde: Tady!!!


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.