Simple is good

Sebeláska, toxicita lidí a potraty

Celý článek zde:Tady!!!!!!!

Ahooj všichni, vítejte a dáme se hned do toho. Dneska bych s vámi chtěla sdílet svoje názory na téma sebeláska, toxicita lidí a potraty. Sice abych byla "in" musela bych se vrátit do roku 2017, protože v té době to byla jedna z nejpopulárnějších témat, která se řešila mezi lidmi. Řekla bych, že dnes už to nejsou tak diskutovaná témata, nebo alespoň já se s nimi tak často nesetkávám, nicméně chtěla bych to trošku ještě oživit, tím, že vám řeknu moje názory. 

Sebeláska
Chtěla bych začít sebeláskou. Teď mě prosím neberte špatně, ale nejvíce mě dostávají takoví lidé, kteří propagujou sebelásku a tvrdí takové to klišé jak se máme mít všichni hrozně rádi takoví jací jsme, že nepotřebujeme žádný makeup, plastiky ani photoshopy a samé takové hezké věcičky, ale právě většinou u nich tohle všechno vidíme. Třeba já osobně bych o selflove mluvit nemohla, protože já se například těším až budu dospělá a budu si moct nechat vyplnit rty. Nebo také chodím do fitka abych zhubla a abych měla menší stehna a zadek.
Teď vezmu jako příklad Veronicu Biasiol (chápu, že mě za to asi zhejtíte, ale je mi to jedno, ještě jenom mimochodem nevím jestli ona propagovala selflove, ale to je teď momentálně fuk). Verča má za sebou několik plastik a lidé ji za to hejtují, což já moc nechápu, nicméně ona na ty plastiky chodí aby se cítila lépe a aby si připadala krásnější. A já nechápu proč to lidem tolik vadí, když si ona připadá dobře a krásně a zvyšuje jí to sebevědomí tak proč sakra ne? Moje message je taková, že když se v něčem cítíte dobře, ať už je to cokoliv a lidem okolo vás se to nelíbí, vykašlete se na ně! Jde o to co se líbí a dělá radost vám!!!  Jo a jesli jsem selflove pochopila úplně špatně, napiste mi to prosím do komentářů :D


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.