Rady na kluky

1 rande


Čeká tě 1. rande? A ty se toho bojíš
*STOP!*

Tvůj vysněný kluk tě pozval na rande.Sice si z toho nadšená ale zároveň se hrozně moc bojíš a hrozně jsi nervozní?! Proč?! Já vim jednoduchý to neni..... No dáme ti tedy pár rad a typů.... :-)

1.) Před randem se pořádně uklidni, třeba jdi s kámoškama normálně ven, hodku před randem ať už jsi doma, aby ses mohla trošku připravit:


Vysprchuj se ať nesmrdíš :D jako že fakt.... a budeš vypadat taková "svěží"
Mírně se nalič, ale né tak, aby tě nepoznal !!! Ostatně... kluci moc nemusí když tě chce políbit a na puse mu pak zůstane kilo tvý rtěnky.... Ostatně víc toho najdeš v našem článku :
Nějaké tvé oblíbené oblečení, může být trochu sexy , ale ne nějaký korzet v kterém sice bude sexy ale udusíš se v něm.... :D To kluci fakt nesnáší když si jim celou dobu stěžuješ jak máš puchýře na nohou atd.... To FAKT ne!
Před odchodem z domu si řekni: " jsem v pohodě, sluší mi to a těšim se... ;)" a hned to bude lepší!!



2.) Ano, vím, na rande by se mělo jít přesně, nebo aspon né moc pozdě ale zase tam nemusíš stepovat hodinu předem a když on přijde tak už budeš znuděná..... A nazapomeň na tzv. akademickou čtvrthodinku čili každý se může zpozdit tak ho hned když nepřijde přesně nekousej pohledem.... a už vubec ne slovy!!! :D

3.) A pár rad co při rande NEdělat !

nedělej že všecko víš a znáš ( např. když ti ho kámoška dohodila a všecko ti o něm prozradila jakej je a co má rád tak když ti o tom bude on řikat tak mu na to neodsedkni "no jasně to mi řikala Martina...")
nestěžuj si furt! Jasně, neposlechla si naše rady, dobře, vzala sis mega jehly že si čekala že pujdete na kafe ale on tě vzal na procházku do parku. Bolí tě nohy? Tak si furt nestěžuj.... Stačí to říct jednou, třeba tě pochopí a do tý restaurace tě nakonec možná veme :D
Tuny make-upu. Bože! Jen to ne. VždyŤ tě snad nepozná?! Neblbni, on tě vzal na rande proto, že tě má rád takovou jaká jsi normálně.... :-)
Jasně, prozraď mu něco co ti jde a v čem jsi úspěšná když se k tomu tématu dostanete... ale pokud na něj vyvalíš že už jsi vyhrála 6x mistrovství ČR v aerobiku, 3x 2. místo ve hře na klavír že ses účastnila okresního kola matem.olympiády atd. tak si o tobě bude myslet kdo ví co....
Hlavně mu nevyprávěj o svým bývalým (pokud jsi nějakýho měla). To dokáže kluky tak nasrat že ani nevíš jak :D
Na rande se nepřežírej. Působí to fakt děsně! To se radši dostatečně najez předtím doma....

4.) A pár rad co při rande dělat !

Povídej si s ním.... Nejhorší je na rande, když jsi zamlklá.... nuda...nuda....nuda.... NÉ! Povídej si s ním a neboj se mu při tom koukat do očí.... to zabírá a působí to že ho máš hodně ráda ;) :-)
Buď zdravě sebevědomá, zábavná a OK :-)
Zajímej se o něj. Co dělá za sport, jaký jsou jeho koníčky atd.....
Když ti o sobě něco poví, nemusíš to hnedka roztrubovat plnou parou dál....
Jasně, v partě možná občas nějaký to sprostý slůvko vyklouzne, zábava, kámoši atd ale před klukem se snaž mluvit správně, bez sprostých výrazů, kluci rádi holky ochranují atak :-)
A na závěr se nebraň polibku! ;) x)

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.