Rady na kluky

Minitriky na kluky

Rty si zvýrazni leskem, který nos pořád u sebe. Promění tvou pusinku v neskutečně smyslnou a sexy, zkrátka k nakousnutí :-)
Každý den používej stejný parfém. Mysl tvého idola si ho s tebou rychle začne spojovat. Až tuhle vůni kdekoli tvůj objev ucítí, určitě si na tebe hned vzpomene!
Existuje jen jeden účes, který stoprocentně milují všichni kluci na světě – rozpuštěné vlasy! Proto dbej na to, ať je tvá hříva vždycky krásně umytá a vypadá co nejzdravěji. K obdivu sexy krasavce to kupodivu stačí!
Pečuj o sebe! Po každé koupeli se celá namaž tělovým mlékem a svůj obličej si pravidelně hydratuj denním a nočním krémem. Kůže se musí napít, aby mohla být krásná!
Nauč se používat tvářenku. Růž působí zdravě a něžně. Nejvíc samozřejmě vynikne při tvém úsměvu...
Zvol originální styling! Všechny holky nosí culík? Rozpusť si vlasy!
Většina spolužaček chodí v černém? Vybarvi se! Kluci oceňují jedinečnost.
Nepřeháněj to s barevností laku na nehty a ani se samolepkami na ně. Vypadala bys zbytečně moc dětsky a kýčovitě.
Zkus sladit líčení s oblečením. Vezmeš si na sebe fialovou mikču? Vyzkoušej k ní i fialové oční stíny. Oblíbila sis žluté tričko? Prubni k němu třeba oční stíny dozlatova.
Stříkni si svou vůni na dlaň a vetři si ji do vlasů. Kdykoli svou sexy hřívou ladně pohodíš, tvá vůně se bude linout všude kolem tebe...
Horní řasy si obtáhni černou nebo jen průhlednou vyživovací řasenkou. Tvým očím to dodá výjimečně přitažlivý look! Nevěříš? Zamrkej na svého idola a přesvědčíš se o efektu sama :-)
Zaměř se na detail. Vlastně se tomu ani nechce věřit, ale kluka zaujmeš klidně i nějakým minidoplňkem. Vyzkoušej třeba barevnou ozdobnou sponečku, kterou si svou ofinu připneš dozadu z čela.
Měj vždycky po ruce balíček žvýkaček. Až se příště pěkně zblízka zakecáš se svým idolem, nebudeš muset pochybovat o super svěžesti svého dechu!
Nepanikař kvůli pár červeným pupínkům, které ti přes noc vyraší na obličeji. Kluci je přece dobře znají i ze svého odrazu v zrcadle! Nemluv před nimi o svém akné a možná si ho ani nevšimnou!
Po šamponu vždycky použij i kondicionér. Nechej ho na hlavě působit kolem dvou minut a pak ho důkladně spláchni. Vlasy se ti začnou lesknout mnohem víc a taky je o dost snadněji rozčešeš.

Mimika a gesta:

Buď přátelská! Kluci zbožňují usměvavé holky. Zakaboněná tvář je pro ně totálně OUT!
Stůj rovně. Vzpřímená postava vypadá nejen opticky vyšší, ale i mnohem sebevědomější!
Pronásleduj svého idola očima, i když je od tebe hóóódně daleko. Tvůj pohled ucítí i na dálku a možná, že se za tebou dokonce otočí!
Opakuj po idolovi jeho pohyby a gesta. Když se například opře rukou o zeď, dotkni se zdi taky. Souhra pohybů působí sympaticky.
Občas se idola při pokecu jemně dotkni. Třeba, když tě něčím rozesměje. Tvůj něžný dotyk ho určitě nenechá v klidu…
Vyprávěj něco „mega důležitého“ své kámošce, rozhazuj u toho rukama, a až budeš procházet kolem svého objeva, „omylem“ do něj šťouchni a pak se mu za to omluv :-) Zaprvé si tě všimne a zadruhé si o tobě pomyslí, že jsi úžasně roztomilá! Ale bacha – na tuhle fintu musíš být skvělá herečka, jinak prokoukne, že jsi to na něj nahrála!
Když se střetneš se svým idolem pohledem, snaž se ucuknout jako první. Uvidíš, že se pak pokusí ulovit tvůj pohled znovu!
Tvůj tajný miláček prochází těsně kolem tebe a tvé kámošky? Předstírej, že se musíš něčemu z rozhovoru hodně smát. Idol uvidí, že máš smysl pro humor a jsi vtipná!
Pro hrdinky: Jdi pomalým a ladným krokem proti svému idolovi. Hlavu drž vzhůru a na tváři vykouzli mírný úsměv. Až budeš sexy kluka míjet, podívej se mu do očí a usměj se ještě o malinko víc. Jestli si troufáš, klidně na něj i mrkni. Zaručeně se mu z tebe rozklepou kolena!
Když si povídáš s hezkým klukem, něžně si pohrávej s pramínkem vlasů. Zapůsobíš sexy i roztomile.
Flirtuj s ním očima. Klidně ho sjeď pohledem od hlavy až k patě a pak ještě jednou odspoda nahoru. Ukouše si nehty zvědavostí, co si o něm asi myslíš!
Během pokecu s kýmkoli se nikdy nepřestávej usmívat (samozřejmě pokud se nebavíte o něčem fakt hodně smutném). Proč? Nikdy přece nevíš, kdo tě sleduje :-)
Stoupni si sama, bez houfu kámošek, do blízkosti idola. Několikanásobně se ti tím zvýší šance, že si tě všimne!
Občas předstírej, že je pro tebe tvůj idol vzduch. Odmítavost působí na kluky jako magnet! Probudíš v něm zvědavost!
Koukej se idolovi soustředěně jen do jednoho oka. Tebe tahle metoda trochu uklidní a jeho totálně zhypnotizuje!
Ruce umí snadno prozradit nervozitu, a proto na ně při pokecíku se svou tajnou láskou mysli a snaž se je udržet v klidu.
Něžně si odhrnuj vlasy z obličeje. Přehoď si je dopředu, třeba jen na jedno rameno. Borečka tím přesvědčíš o náramné hustotě své pěstěné hřívy a taky mu nabídneš luxusní pohled na svou extra žhavou šíji. Tím u něj stopro zaboduješ!
Nastydla ses? Alespoň k jedné fintě se ti to bude hodit... Promluv na idola svým sexy chraplákem a vryješ se mu do paměti!
Z obličeje ruce pryč! Dlaň před pusou, nebo nedej bože prsty v puse, to je přece naprosto uncool! Tímhle bys od sebe každého kluka jedině odpudila!
Krátíš si nudné čekání na autobusové zastávce postojem s překříženýma nohama? Paráda! Nejen, že tahle póza tvé nohy opticky zeštíhlí, ale navíc působí i mega sexy!
Chceš, aby si tě už konečně všimnul ten new sexy kluk od vás ze školy? Pak si pořád nestoupej do chumlu lidí. Uprostřed davu by tě mohl snadno přehlédnout, ale někde na okraji? Vyloučeno!
Dívej se na kluky mírně zespoda. Pokud teda zrovna neměříš dva metry :-) Vzbudíš tím ve všech borcích dojem jejich nadvlády. Věř tomu, že si tenhle pocit nechá moc rád líbit snad každý týpek!
Nejen hlučné holky můžou kluky snadno zaujmout! Některým týpkům se totiž naopak líbí spíš tiché a nenápadné holčiny. Proč? Protože v nich vzbuzují sexy pocit tajemna!
Ráda si při pokecu s klukem strkáš ruce do kapes, protože tě to vlastně trochu uklidňuje? OK, ale radši zvol kapsy na zadečku. Tenhle postoj ti udrží rovná záda, takže se nezačneš ošklivě hrbit.
Při pokecíku se klukovi hodně dívej do očí a občas i mírně pokývej hlavou na souhlas. Kdyby tě idol načapal koukat kamsi do vzduchoprázdna, pomyslel by si, že ho nejspíš vůbec nevnímáš!

Styling:

Nesnaž se kopírovat za každou cenu všechny módní trendy. Čím originálněji budeš vypadat, tím kolikrát líp!
Měj pod čepicí! Pořiď si super čapku, kostkovanou, nebo jednobarevnou, a budeš za extra cool rebelku!
Rukávy svetříku si klidně vykasej až k loktům. Na svého objeva tak zapůsobíš hodně pohodově a uvolněně.
Teploty venku se už sice nepohybují pod bodem mrazu, ale tobě možná ještě pořád táhne na ouška. I kdyby ne, proč to na chvíli alespoň nepředstírat? Nasaď si kapucu s umělou kožešinkou, vystrč z ní ven jen své rozpuštěné háro a kluci se uslintají :-)
Chystáš se na párty, kam pravděpodobně dorazí i tvůj idol, a ty potřebuješ vypadat co nejvíc sexy. Finta? Natáhni na sebe topík, ze kterého bude volně vykukovat jedno tvé holé rameno. Rozvášníš ho!
Klidně i maličké, ale třpytící se náušnice bezvadně podpoří lesk tvých očí. Vyber si z nápadité nabídky všech možných obchůdků s bižuterií a blýskni se před ním!
Kostky jsou vrženy! Kostkované oblečení působí roztomile, kamarádsky a free. Zkus to s pohodářskou košilí a získáš si sympatie idola!
Neoblékej si na sebe dva dny po sobě totéž. Alespoň ob den střídej dva různé modely, nebo vyměň třeba jen jeden kousek v kompletně přichystaném outfitu za jiný. Klukům by ses jinak rychle okoukala.
Nevíš, jestli si máš na sebe natáhnout mikču či svetřík? Nelam si s tím hlavu! Nejdůležitější je, aby tvé oblečení vypadalo voňavě, nažehleně a čistě. Vše ostatní je navíc:-)
V mikině, která ti je asi o tři čísla větší, svého idola nejspíš moc nezaujmeš... Na druhou stranu to ale nepřeháněj ani s hlubokým výstřihem až kamsi na pupík! Mohla bys kvůli tomu vypadat moc chtivě a poněkud lacině... Nos radši jen takové oblečení, ve kterém se cítíš pohodlně a zůstáváš v něm svá.

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

Dobrý, ale některý ty rady mi připadaly spíš jak pro děv...
A asi by se to nemělo přehánět s poutáním pozornosti, mohl by si myslet, že ho sleduješ...
A být zmalovaná jak nějaká herečka taky není moc žádoucí, co by si o vás mysleli....smajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.