Rady na kluky

Miluji ho

Důležité je nejen vypadat, ale také cítit se dobře

První věc, které si většina kluků všímá, ať chceš nebo ne, je vzhled. Pokud někoho zaujmeš na první pohled, je jasné, že ho zaujal především tvůj zevnějšek. Každý kluk se totiž rád podívá na hezkou holku. Proto o svou vizáž dbej, ale nepřeháněj to. Jen s krásnou postavou a obličejem rozhodně nemáš vyhráno. Svému idolu můžeš připadat krásná, ale pokud mu neukážeš i jiné hezké stránky svého Já, nikam dál to nejspíš nepovede. Navíc kila malovátek či sebevíc sexy šaty, ve kterých se necítíš úplně sama sebou, ocení málokterý kluk. Proto vsaď raději na přirozenost.
Projev smysl pro humor

Kluci milují holky, které se umí bavit a smát od srdce. Smysl pro humor je také jedno z nejčastějších kritérií, které si naše protějšky kladou u dívek svých snů. I v případě humoru se však hledí na vkus a hlavně takt. Není vždy úplně špatné lehce zavtipkovat na adresu jeho vzhledu, ale pozor, není tím myšleno ho urážet. Tvá poznámka by se kluka mohla dotknout, přestože jsi to tak nemyslela. Šance na úspěch by sis tak jedině snížila. Pokud se v jeho přítomnosti cítíš hodně nervózní, nesnaž se být vtipná za každou cenu, mohlo by se to obrátit proti tobě nebo vyznít úplně jinak, než jsi chtěla.

Chceš prolomit ledy nebo elegantně přejít trapný okamžik? Neboj se udělat si legraci ze sebe sama. Pokud například při procházce s ním zakopneš a upadneš, jen se tomu nenuceně zasměj a prohoď nějakou vtipnou poznámku s trochou ironie, třeba: „Už jsi viděl někdy někoho tak šikovného?“ Svému objevu dáš najevo, že tě nějaké škobrtnutí jen tak nerozhodí, nemáš nos nahoru a nebereš se až příliš vážně.
Sebevědomí a veselá nálada hrají velkou roli

Udělat dobrý první dojem je jedna věc, ale zapůsobit tak, aby s tebou chtěl trávit svůj volný čas druhá – a mnohem náročnější. V tomto případě už mnohem větší roli než jen fyzický vzhled hraje tvá osobnost, tedy to, jaká jsi, jaké jsou tvé názory a jak se chováš. Nesnaž se být za každou cenu suverénka. Každého kluka totiž dokáže odradit, když vidí, že si o sobě slečna o moc myslí. O tom, že jsi zdravě sebevědomá, svědčí i to, že dovedeš uznat také své nedostatky a neschováváš je pod vyumělkovanou maskou.

Kluci nestojí ani o ufňukanou smutnou princeznu, které pořád něco nevoní a neustále si na něco stěžuje. Snaž se být pozitivní. Větší dojem na něj uděláš, pokud budeš hýřit energií do života, smát se a působit vesele. Neboj se uvolnit. Další rande totiž nepřijde jen tak automaticky, ale jen pokud vám spolu na tom prvním bylo fajn – kdo by se snažil o další schůzku s člověkem, po jehož boku se cítí, jako by právě seděl na potítku u maturity?
Nebuď snadnou kořistí

Určitě jsi už slyšela o tom, že kluci a obecně mužská část populace rádi loví. Dej mu proto dobrou příležitost, aby on dobýval tebe a ne ty jeho. Pokud ho budeš příliš uhánět a dávat mu až moc najevo, že tě má jistou, může rychle ztratit zájem. I když jsi celá netrpělivá a vzrušením úplně vedle, pokus se nechat věcem volnější průběh. Ale všeho s mírou, protože ani kluci nezkouší vše donekonečna.
Zajímej se o něj

Bojíš se, že až budete spolu sami, nebudete mít o čem mluvit? Pro jistotu se trochu připrav dopředu. Získej si informace o tom, jaké jídlo má rád, jaké jsou jeho záliby, co rád poslouchá za hudbu, jednoduše řečeno zajímej se o něj. Samozřejmě že je také dobré vědět, co naopak rád nemá, vyhneš se tak nedorozuměním při konverzaci.

Velké plus může být i skutečnost, že znáš jeho přátele nebo se scházíš s lidmi z jeho blízkosti. Pomůžou ti lépe poznat a pochopit jeho osobnost. A právě jeho nejbližší přátelé mají na jeho rozhodnutí, zda to s tebou zkusit či ne, obvykle obrovský vliv.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.