Rady na kluky

Jak ho sbalit 2


I na tebe čeká láska!

Jsem opravdu moc ráda, že jsi se rozhodla pro svůj úspěch u opačného pohlaví něco dělat. Asi ti nemusím říkat, že v dnešní době už se zkrátka nevyplácí vysedávat jak panenka v koutě a čekat, kdy se objeví pan Vyvolený. Prostřednictvím této knihy ti chci dokázat, že i ty můžeš dostat kluka, který ti padl do oka. Nemusíš vypadat jako modelka, nemusíš být extra okouzlující a nemusíš nikomu skákat nahá do náruče. Naučím tě, jak se vždy vydat tím správným směrem.
Tohle je první krok!

Pojď se mnou vstříct zítřkům, ve kterých nebudeš marně přemýšlet nad tím, proč nemáš kluka. Dost možná tě od úspěchu u kluků dělí jen kousek odvahy a chuti se trochu odvázat - udělat první krok. V lásce je skutečné jen to, co je často na první pohled nepochopitelné.

Do této knihy jsem vložila všechny mé zkušenosti, jenž jsem si ověřila v praxi. Nejednou mě kluk odmítl a nezřídka jsem se opravdu pěkně ztrapnila, takže si můžeš být jistá, že uvedené informace jsou podloženy reálnými zážitky. Život je nejlepší škola lásky.

Jednotlivé kapitoly jsou doplněny o komentáře a konkrétní příklady, čímž se tato kniha znatelně odlišuje od ostatních lovících příruček. Chci ti ukázat, že ke vztahům lze přistupovat úplně jinak.

Po dočtení poslední stránky bude pouze na tobě, jestli se vrhneš na věc, ale sama uvidíš, že během těch pár dní čtení se tvůj pohled na kluky změnil. Nechci říct, že k lepšímu, ale rozhodně uvidíš to, co si dřív nevědomky přehlížela.

Buď svá, buď připravená a získej srdce kluka, kterého nemůžeš pustit z hlavy.

Komentáře

Nicy(Jsme trochu blázni.....al...)

ahojky chci se tě zeptat moc jsem toho nepobrala ale mozná byjsi mi mohla poradit stala se mi totiz takova nehoda ze se mi libil jeden kluk a ja se mu libila taky a ve skole spolu sedime pres ulicku a v prirodopisu vedle sebe v takove te trojite lavici no a ja snim zacala chodit jenomze ve skole se na sebe porad jen usmivame a moc polu nemluvime a zrovna nedavno jsem se snim rozesla ale neni to kvuli toho ze by me podvadel nebo ze by se mi uz nelibil nebo tak ale bylo to kvuli toho ze se spolu nebavime a jednou jsme se meli sejit u kolotoce nedaleko skoly i s moji kamaradkou no tak jsme tam spolu sli a najednou z domu vysla ma kamaradka i se svou mamkou a jeji mamka ji rekla ze tam nemame chodit a mame jit do skoly no a potom ma kamaradka mluvila s tim klukem a jak mile snim dotelefonovala volala me a rekla mi ze mi tam chtel dat pusu ale nikdy mu to nevyslo no a on nataci na youtube a tam mu jedna holka z nasi tridy napsala at natoci video ze 4 slov no a on to natocil a rikal tam neco ze si pusti hudbu a zatancuje bombu protoze ho nic jinyho nenapadlo no a ty komentare vypadaly nejak takhle

já: smajl ahah..... Tančil jsem bombu smajlDDD

on: Mas s tim problem

ja: Tak promiň jestli se tě to něják dotklo ale problém s tím nemám a já nemůžu za to že máš asi zřejmě špatnou náladu -__-


no a ja ted nevim co stim mam delat jestli me uz od toho rozchodu nema rad nebo neco takovyho nebo ja fakt nevim :( a ma kamaradka si snim vzdycky vola a ona se ho ptala jestli me ma porad rad a on rekl ze mu sem pry jedno ale ze na me mysli a tak mohla by jsi mi s tim nejak poradit ? moc te prosim smajl

Edit 15:18: aby proste z tech 4 slov stvoril pisnicku ktera ma mit alespon 2 sloky

NicyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.