Slither.io
Hra - Slither.io
Video se načítá
Pes Bolt
Hra - Pes Bolt
Video se načítá
Monster High Love Potion
Hra - Monster High Love Potion
Video se načítá
Star Wars Avatar Creator
Hra - Star Wars Avatar Creator
Video se načítá
WorldCraft
Hra - WorldCraft
Video se načítá
Pig Race
Hra - Pig Race
Video se načítá
Pony Club Decoration
Hra - Pony Club Decoration
Video se načítá
Dora´s Magical Garden
Hra - Dora´s Magical Garden
Video se načítá
Papa's Taco Mia!
Hra - Papa's Taco Mia!
Video se načítá
 

Příběhy, články, recenze

V pavučinách..Prolog

  Klika cvakla, kov cinkal v klíčové dírce. Klíč zmizel hluboko ve školní tašce. Po špinavé dlážděné podlaze byly slyšet kroky. Bílé stěny (aspoň tak dřív vypadaly) byly flekaté a  zaplísněné. Dřevěné ztrouchnivělé okenice byly prohnilé, prolezlé od červotočů a barva se odloupávala. Okna byla špinavá, flekatá. Majitel očividně na správu bytu kašlal. Dívčí kroky scházely z kamenných schodů. Vlnité světle hnědé vlasy vlály za dívkou při rychlé chůzi. Džínová bunda jí ladila s džínovými kalhoty. Přišla k hlavnímu vchodu. Dveře šly ztěžka otevřít. Kovová klika byla prorezlá a dveře vrzaly, až to trhalo uši a často se zabouchávaly.

  Inu, jak to říct jednoduše...byla to barabizna! Barabizna s vysokým nájmem, to je asi jako kombinace vodíku a kyslíku. Ta spadne za chvíli i bez bomby. Tohle Sophii vrtalo hlavou už tři roky,

  V domě žila jen se svou matkou. Moc peněz neměly, aby si sehnaly něco lepšího. Sophia v tom domě nechtěla žít ještě kvůli jedné věci...měla arachnofobii. A podle popisu té barabizny, nechybí málo, a za chvíli se tam zabydlí i tarantule. Nikdy se jí ''domů'' nechce. Tak se po škole toulá městem, chodí k nejlepší kamarádce Annabelle nebo občas do nějakého klubu. Věřte mi, nikdo by nechtěl žít v takové barabizně s arachnofobií. Na místě, kde je na každém rohu, na každém koutě pavouk.

 

 

 

  E. J.

Pokračování...1. kapitola 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.