Nekonečná temnota

Šero

Zdravím všechny přítomné žužu kachličky!


Překvapím vás. Byla jsem schopna napsat další, o něco kratší "povídku"! Tleskejte prosím naší Verunce! A stejně nikdo netleská...A ano, dnes jsem holka, hádáte správně. Povídka je o něco kratší, má něco přes 400 slov aneb ,,Ach ten skvělý Wattpad!"


Příběh je inspirován o mém vztahu a náhlém rozchodu s láskou mého života...SVĚTLA. Tuhle větu pochopíte tehdy, až si přečtete, co jsem to zase napsala. Prosím vás, je to jedna z mých prvních povídek, takže se prosím nezlobte, že je to krátké a mohla bych trošku rozvinout slova a celkově to psaní. Budu se snažit psát delší "povídky" a psát je tak, aby se daly číst...Slibuji!


Tak fajn, (aspoň trošku) si užijte výplod mé neexistující fantazie! Tuhle povídku nikde nenajdete, než tady, copyright zatím nejsem...



Byla jednou jedna Tma. Ta Tma byla osamělá. Neuvěřitelně moc osamělá. Moc toužila prostě zmizet z povrchu zemského. Měla na ten den plánované datum. Ale to se nestalo, protože týden před tím, do místnosti přišlo Světlo. Ukázalo Tmě, že má smysl ještě existovat. Tma se díky tomu zamilovala. Do Světla. A i když se v mnoha věcech lišily a znaly se pouhopouhý týden, v den, kdy měla Tma zemřít, se dala dohromady se Světlem a žily spolu krásné 3 měsíce. 

Jednoho krásného dne se ale jejich vztah začal hroutit. O pololetních prázdninách, Světlo trošku pohaslo a bylo takové šeré...Tak šeré, že se se Tmou skoro vůbec nebavilo. Na to Tma nebyla vůbec zvyklá. A když se Tma zoufale pokoušela zjistit, co se se Světlem děje, stejně se nic nedozvěděla a tak poprvé, za celý vztah se Světlem, pocítila úzkost a strach, že ji Světlo opouští. To je taky pochopitelné, protože Šero je, v tomto světe, synonymum ke slovu rozchod. Buď Šero zmizí a nebo zamilovaný pár pohltí. A tohoto pohlcení se Tma obávala ze všeho nejvíce. Nechtěla za žádnou cenu žít bez jejího Světla. Tma ke Světlu prostě patří a tak to prostě bude. Ale jak moc se Tma mýlila...

Uběhl totiž víkend plný slz, strachu ze ztráty a osamělosti, kdy Světlo bylo pro Tmu šeré. Sice Světlo Tmě normálně odpovídalo na běžné otázky, ale když přišlo na téma "vztah mezi jí a Světlem", tak Světlo mlčelo a to byl důvod, proč byla Tma smutná. A ukázalo se, že měla důvod. To protože jednou odpoledne, po tom ponurém víkendu, když se Tma s nadějí, že vše bude v pořádku, opět zeptala Světla na jejich vztah, tak Světlo odpovědělo, že dlouho přemýšlela o Šeru a jejich citech ke Tmě. A tím přivolává samotné Šero, srozumitelněji - rozchází se s ní. A Tmě se v tu chvíli roztříštil svět přímo před očima. Naivně doufala, že si z ní Světlo dělá jenom hloupou legraci, aby ji dohnala k slzám, ale Světlo to myslelo smrtelně vážně. Tak smrtelně, že se Tma ten večer mínila zabít. To ale nakonec neudělala. Jenom se se Světlem přestala vídat a měla znova chování, jaký měla, ještě než poznala Světlo. Byla dost smutná, až v depresích, každý den aspoň jednou brečela a byla neuvěřitelně agresivní a zlá na věci okolo

Však Tma zde již dlouho žít nebude. Za téměř dva týdny bude slavit své několikáté narozeniny a v ten den, hodlá zmizet z tohoto světa, se vším všudy. Tak jí držte palce! 



Já vím, zklamání, co? Krátké, napsané asi něco okolo čtvrté hodiny ranní, kdy se můj mozek uráčil být vzhůru...


Snad to není až tak strašné.


Jinak, děkuji za přečtení!

Luv ya my pandas!



Komentáře

Naty a KájaVIP(Fazole)

Když jsem to četla přišlo mi to, že jdeš na všechno moc rychle a moc na plou pusu. Ale jakmile jsem si sedla a začala o tom přemýšlet, tak mi docházelo, jak je to hluboké. Opět velmi povedená povídka, jen zkus dělat odstavce.

Naty a KájaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nao-chan

Naty a Kája: Děkuji moc. Pokusím se, zkusila jsem to nějak spravit, takže řekni mi, zda to tak může být.

Nao-chanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nao-chan

Butterfly340: Děkuji ^^

A toť otázka. Každý čtenář, kdo si tohle přečte, to pochopí jinak a nic není špatně~

Nao-chanTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.