Natalka d

Romantický příběh se šťastným koncem

 Ahoj nyní tu mám příběh, který jsem vymyslela, tak snad se vám bude líbit, můžeme jít na to. Užijte si ho.

Byla jednou jedna dívka, které bylo sedmnáct , jmenovala se Markéta a žila s rodiči. Jednoho dne  se šla podívat do obchodu, jelikož se chtěl podívat co frčí a potkala tam krásného kluka, který byl o rok starší, jmenoval se František. Potkali se a šli na nenásilnou konverzaci, poté spolu začali flirtovat. A najednou se do sebe nečekaně zamilovali. A než šla Markéta domů požádala ho o telefonní číslo.

A tak to začalo bylo léto. Domluvili si schůzku a nakonec z toho bylo rande, začali spolu chodit. Po rande František Markétu doprovodil domů a maminko ji viděla, že ji doprovází domů nějaký klučina. A maminka se Markéty zeptala: ,, Kdo to by" ?Markéta mamince odpověděla: ,, To byl František". Tatínek se přidal do rozhovoru: ,, Vy spolu chodíte" ? Markéta mu odpověděla: ,, Ano tati". Maminku hned řekla: ,, Tak takhle to dál nebude, já jsem začala chodit s klukem až v osmnácti, na kluka si ještě mladá, už se spolu nebudete vídat". Markéta řekla: ,, Maminko ne, nekaž mi mé mládí prosím". ,, Maminka má pravdu". odpověděl tatínek ,, Takže se už nebudete stýkat". Nakonec odvětil tatínek. Markéta byla na rodiče naštvaná a proto plánovala útěk.

Zrovna, když rodiče nebyli domu Markéta utekla za Františkem a začala s ním bydlet, jelikož byl plnoletý mohl mít svůj vlastní dům. Zařídil si ho hned, co dovršil osmnáctého roku, aby nemusel dělat domácí práce, které ho vážně nudily. Markétiny rodiče se vrátili z práce a najednou zjistili, že Markéta není doma a věděli přesně kam mířila, jen nevěděli, kde bydlí František a tak se teda Markétu vydali hledat.

Markéta si to s Františkem zatím užívala, dováděla, pomáhala mu a měli večeři při svíčkách prostě romantika. Konečně rodiče našli Františkův dům, najednou zazvonil zvonek, který přerušil romantickou atmosféru, František šel otevřít a najednou zvolal: ,, Markéto tvoji rodiče". Samozřejmě je slušně pozdravil. Markéta ¨je šla také pozdravit a žadonila je ať ji nechají žít svůj vlastní život, maminka, ale nesouhlasila, že má kluka, ale tatínek maminku překecal a tak to Františkovi a Markétě vydrželo, dostudovali střední a vysokou školu a nastal okamžik, na který se těšili, vzali se, pozvali svoji rodinu na svatbu a žili šťastně až do smrti.

 

 

Tak to je celé a ahoj!!! 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.