Natalka d

5 tipů jak si trénovat mozek

Čau!!! Po týdnu zase článek!!! Co? Já vás neslyším. Cože? A jo. Na něco jsem asi zapomněla, tak to jdu rychle napravit. Omlouvám se, že delší dobu nevyšel článek a vypadá, že budu více aktivní, no víte testy. Teď už mě asi čeká jenom jeden test, ale ti učitelé nám nedají pokoj, takže si určitě zase něco vymyslí, ale to už mě nemůže odvrátit od psaní článků na hpd. Že? Nebo snad ano? No nic, jdeme na ten článek, už jsem se nějak rozepsala a nebudu to zbytečně jako vždycky zdržovat. Takže:

 Hledáte tipy, jak si trénovat mozek, abyste jednou něco důležitého nezapomněli? Pokud ano, tak tohle je článek pro vás. Tohle je teda dnešní článek. Takže:


1.tip učte se různé důležité věci například telefonní čísla.

 (reklamní polepy)

2. Čtěte si a zkoušejte si zapamatovávat,co nejvíce věcí z textu.


3. Hrajte hry na paměť. Prostě si nainstaluje nějakou paměťovou hru či si s někým zahrajte piškvorky nebo jinou paměťovou hru. Všichni se už ťukáte na čelo, co  jsem to vymyslela, že je to pro děti. Ano možná tahle hra je pro děti. A od kdy jste trénovali paměť? No přece od dětství. Tak co?  A navíc v téhle hře je potřeba vědět každičký detail, takže to není úplně pro malé děti. Spokojeni?


4. Poslouchejte písničky v cizým jazyce,přeložte si je a učte se text písně,melodii a překlad. Tohle vám taky hodně pomůže.


5. Luštěte křížovky. To vám strašně moc pomůže,hlavně musíte mít slovní zásobu.

 

 

Tak to je všechno. A čau!!!

 


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.